Η Κέιτ Μος έγινε πρέσβειρα της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν

Ανακοινώθηκε η πολυαναμενόμενη συνεργασία της Κιμ Καρντάσιαν με την Κέιτ Μος. Η 47χρονη Βρετανίδα σουπερστάρ της μόδας θα γίνει η πρέσβειρα της εταιρείας εσωρούχων SKIMS της Κιμ. Αρκετές ήταν οι φήμες για το είδος της συνεργασίας τους καθώς πρόσφατα έκαναν μαζί διακοπές στην Ιταλία, ενώ ο φωτογραφικός φακός τις είχε “συλλάβει” κατά την επίσκεψή τους στο Βατικανό.

Η Κιμ ανέβασε στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες του ειδώλου της μόδας να ποζάρει με τη σειρά εσωρούχων της ενώ τις συνόδευσε με διθυραμβικά λόγια για την Κέιτ Μος.

Η Κέιτ απέδειξε άλλη μια φορά γιατί θεωρείται ένα από τα πιο θρυλικά σουπερμόντελ του κόσμου καθώς στις φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα κόβει την ανάσα. Μάλιστα, δεν διστάζει να φωτογραφηθεί και γυμνόστηθη, προκαλώντας ταχυπαλμίες στους ακολούθους της, ενώ αποδεικνύει ότι και στα 47 της παραμένει ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της μόδας. “Παρουσιάζοντας την Κέιτ Μος για τη SKIMS. Πρωτογνώρισα την Κέιτ το 2014 μέσω του Ricardo Tisci και αμέσως εντυπωσιάστηκα από την καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, την αυθεντική και κλασική ομορφιά της και έκτοτε είμαστε φίλες!” έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας η Κιμ.

“Είναι ένα είδωλο μόδας. Καθορίζει μία ολόκληρη γενιά στυλ και είναι τιμή μου να την έχω ως το νέο πρόσωπο της SKIMs αυτό το καλοκαίρι” πρόσθεσε σε άλλη φωτογραφία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πάρτι των 40ών γενεθλίων του Riccardo Tisci στην Ίμπιζα και είχαν θεαθεί μαζί και στην επίδειξη μόδας του Dior στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο του 2019.

σχολίασε κι εσύ