Η Κάτια Ζυγούλη μαγειρεύει με τον κουνιάδο της – Το μυστικό για πίτσα που πετυχαίνει πάντα

Η Κάτια Ζυγούλη μαγείρεψε με τον κουνιάδο της, Απόστολο Ρουβά. Όπως είναι γνωστό η Κάτια και ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο γίνεται στο σπίτι με τα παιδιά. Το μαγείρεμα είναι μια καθημερινή διαδικασία για την οικογένεια. Στο “παιχνίδι” πλέον μπαίνει και ο αδελφός του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος βοήθησε την Κάτια να φτιάξει κάτι εύκολο και διαφορετικό. “Είμαστε πάλι στην κουζίνα γιατί μου αρέσει να μαγειρεύω. Αποφάσισα να σας δείξω πώς φτιάχνω πίτσα με την οικογένεια” λέει το μοντέλο και παρουσιάστρια.

“Homemade pizza με @apostolos_rouvas ! Δείτε το βίντεο στο bio και δώστε μου έμπνευση γράφοντας μου τα δικά σας αγαπημένα υλικά. @katias_stories” αναφέρει στη λεζάντα του βίντεο.

Ο Σάκης Ρουβάς σήμερα θα βρίσκεται στην τελευταία εκπομπή της χρονιάς του “Ενώπιος Ενωπίω”, καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου. Ο Έλληνας σούπερ σταρ θα αναφερθεί στη γνωριμία και τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Κάτια, αλλά και στο πώς έχει διαμορφωθεί η οικογενειακή τους ζωή πλέον με τέσσερα παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ