Η κατάσταση του Πρωτόπαπα παρα��ένει “αμετάβλητη”

Η κατάσταση του Πρωτόπαπα παραμένει “αμετάβλητη”

 

Συγγενείς και φίλοι παραμένουν στο πλευρό του Τόμας Πρωτόπαπα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται για 13η ημέρα και προσεύχονται για ένα θαύμα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ούτε σήμερα ο οργανισμός του 25χρονου ηθοποιού και πρώην αθλητή της πάλης δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην φαρμακευτική αγωγή, που του χορηγείται από τους θεράποντες ιατρούς, από το πρωί της Τετάρτης. Η κρανιοεγκεφαλική πίεση παραμένει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα γεγονός που επιβαρύνει την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του. Όπως επισήμανε ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας και η ιατρική γνωμάτευση των γιατρών του εξωτερικού έδειξε ότι η μάχη που πρέπει να δώσει ο ταλαντούχος ηθοποιός θα είναι σκληρή.

Οι γιατροί επιθυμούσαν αυτές τις ημέρες να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα που υποστηρίζουν μηχανικά τα ζωτικά όργανα του Τόμας, αλλά ο οργανισμός του δείχνει να μην είναι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα αποφασιστεί ποια φαρμακευτική αγωγή θα του χορηγηθεί εκ νέου.

Οι δύο γονείς του Τόμας αν και εξαντλημένοι, δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλάι του και κοντά τους έχουν τον απλό κόσμο που τους επισκέπτεται για να τους δώσουν μηνύματα συμπαράσταστης και ελπίδας.

 

Πηγή: FTHIS.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ