Η Jennifer Lopez φόρεσε το πιο glam bikini top και φωτογραφήθηκε μπροστά στον ωκεανό

Tι μπορούμε να πούμε για την αγαπημένη μας Jennifer Lopez

Τη Δευτέρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα sexy bra γεμάτο ασημί strass, ένα καυτό denim shorts και το πιο πλατύ της χαμόγελο. Τα beauty look της έγινε ένα με με το καλοκαιρινό σκηνικό, αφού επέλεξε ελαφρύ λαμπερό μακιγιάζ και wet hair.

Η τραγουδίστρια ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, ως δείγμα στήριξης στην LGBTQ+ κοινότητα, την Παγκόσμια Ημέρα Υπερηφάνειας και έντυσε το post με το αντίστοιχο φίλτρο, με τα χρώμα της σημαίας του Pride. “Χαρούμενη Παγκόσμια Ημέρα Υπερηφάνειας σε όλους τους JLovers, που είναι μέλη της LGBTQIA+ κοινότητας. Είστε η δύναμη, είστε η αγάπη, είστε δυνατοί, είστε τέλειοι…#LoveMakesTheWorldGoRound”, έγραψε κάτω από την σχετική ανάρτηση.

Αυτές τις μέρες η Jennifer Lopez κυκλοφορεί και το νέο της τραγούδι “Cambria El Paso” και είναι πολύ πιθανό η συγκεκριμένη φωτογραφία να προέρχεται από τα γυρίσματα και την φωτογράφιση που έκανε για το video clip της νέας της επιτυχίας, αφού μοιράστηκε ήδη υλικό με όλους τους fans στα social media.

πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ