Η Ιωάννα Μπέλλα απαντά στις φήμες που την θέλουν να είναι η πέτρα του σκανδάλου στη σχέση Αλεξανδράκη – Μηλιώνη

Η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τις φήμες που την θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το τι θα κάνει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία δήλωσε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Nomads.

“Δεν ισχύει ότι βγαίνω με τον Δημήτρη Μηλιώνη, δηλαδή προς Θεού οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί, είμαστε φίλοι και με την Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγαμε με την παρέα μου, όλα ok. Δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος”, είπε η Σταρ Ελλάς μιλώντας στο Open και πρόσθεσε:

“Θεωρώ πως είναι λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει ότι κυκλοφορούσαμε χέρι-χέρι στη Γλυφάδα. Καταρχάς εγώ δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, έρχομαι για δυο μέρες και μετά φεύγω και δεύτερον δεν θα έβγαινα ποτέ χεράκι – χεράκι με κάποιον άνθρωπο ειδικά τώρα στην προκειμένη φάση. Πραγματικά με τον άνθρωπο είμαστε φίλοι”.

“Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, είναι κρίμα μην χαλάτε το ζευγάρι, δεν θα έμπαινα ποτέ τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι δηλαδή αν είναι δυνατόν. Αυτό το διάστημα δεν μπορώ να έχω κάποιον στη ζωή μου, δεν είμαι εδώ. Είμαι μόνη μου, ολομόναχη παιδιά. Δεν έχω λόγο να σας πω ψέματα” ανέφερε το διάσημο μοντέλο.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.