Η Gisele αγαπά το περιβάλλον και δεν το κρύβει

Η Βραζιλιάνα, Gisele Bundchen, μπορεί να ήταν το top model που για περισσότερο από μια δεκαετία είχε τις υψηλότερες αποδοχές στον κόσμο, μια ματιά στον λογαριασμό της στο instagram ωστόσο, φτάνει για να καταλάβει κανείς το πάθος της για τον ακτιβισμό υπέρ του κλίματος και του περιβάλλοντος, ειδικά σε ό,τι αφορά τα τροπικά δάση της πατρίδας της.

Η Gisele που πριν λίγες μέρες έγινε 41 χρονών, έχει έρθει πολλές φορές σε αντιπαράθεση με αντικείμενο τις πολιτικές για τη συρρίκνωση ή την εξάλειψη προστατευμένων περιοχών του Αμαζονίου και είναι υπέρμαχος της βιωσιμότητας στη μόδα. Μάλιστα τα περσινά της γενέθλια, αντί για πολυτελή δώρα και πάρτι, τα είχε γιορτάσει φυτεύοντας 40.000 δέντρα.

Άλλωστε ως πρέσβειρα του ΟΗΕ στα περιβαλλοντικά προγράμματα, ζει και σε ένα σπίτι άκρως οικολογικό που διαθέτει φάρμα με κότες – για να έχουν φρέσκα αυγά τα παιδιά της – όπως και μεγάλο κήπο απ’ όπου η Gisele προμηθεύεται βιολογικά λαχανικά και φρούτα.

Μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στη νότια Βραζιλία από Γερμανούς γονείς. Όταν ήταν μικρή, την κορόιδευαν στο σχολείο επειδή ήταν υπερβολικά λεπτή και την αποκαλούσαν «Όλι» – από την Όλιβ του Ποπάυ. Στα 18, πήγε στη Νέα Υόρκη, και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον Alexander McQueen. Το 2009 παντρεύτηκε τον αστέρα του αμερικανικού φούτμπολ, Tom Brady και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Benjamin και την Vivian Lake.

Ο ίδιος γιόρτασε τα γενέθλια της γυναίκας του με μια φωτογραφία της που κρατά την κόρη τους – η οποία της μοιάζει πολύ – γράφοντας: «Χρόνια πολλά! Ήταν μια απίστευτη χρονιά, σε αγαπάω περισσότερο τώρα όσο απίθανο και αν ακούγεται!».

Όπως φαίνεται, η δραστήρια Gisele μπορεί να άφησε πίσω της τα runways, έχει δρόμο όμως μπροστά της για την προστασία του περιβάλλοντος.Πηγή: instyle.gr, πηγή φωτό εξωφύλλου: egyecoland.org

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ