Η Γιάννα Τερζή για το μετατραυματικό στρες και τις δύσκολες στιγμές στη Eurovision

Eurovision: Τo 2018 η Γιάννα Τερζή εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Όνειρό μου».
Δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει και να φτάσει στον τελικό και δεν είχε περάσει καθόλου εύκολα.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok, είδαμε την τραγουδίστρια καταβεβλημένη, κουρασμένη και σκεπτική, κατά τη διάρκεια του fitting για την εμφάνισή της στη Eurovision, με την ίδια να εξηγεί στη λεζάντα της ότι αυτό οφειλόταν σε μετατραυματικό στρες που βίωνε εκείνη την περίοδο.

@yiannaterzi Η κακοποίηση έχει καλύτερους φίλους τον εκφοβισμό και τη χειραγώγηση. Και σε μένα έπιασε. Επιτέλους όμως, βγήκαν οι λέξεις που με βάρυναν 6 χρόνια απ’το στόμα μου. Ναι.. τώρα. Τώρα μπόρεσα. 🤍 Ευχαριστώ 🤍 Studio4 @ertofficial #greektiktok #fypシ #fyp #metoo #ptsd #trauma #abuseawareness #interview #fear #eurovision ♬ original sound – Yianna Terzi

Γιάννα Τερζή για την κατάσταση υγείας του μπαμπά της, Πασχάλη: «Είναι καλά, με τα προβλήματα των 75»

«Δεν μπορείς να κρύψεις την κακοποίηση όσο σκληρά και αν προσπαθείς. Τα μάτια θα το δείξουν», έγραψε η Γιάννα Τερζή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Νομίζω ότι η κοπέλα εννοεί ότι έχει υποστεί abuse στο παρελθόν. Παρόλα αυτά εύχομαι να το ξεπεράσει και να προχωρήσει ❤️ », της έγραψε κάποιος κάτω από το βίντεο κι εκείνη τόνισε: «Όχι στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Σ ευχαριστώ ❤️».

 Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Θυμίζουμε ότι η ίδια μίλησε πρόσφατα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Συγκεκριμένα είχε πει μεταξύ άλλων: «Έχουν περάσει τρία χρόνια από την επέμβαση στον νωτιαίο μυελό. Ήταν πολύ σοβαρό, έγινε μέσα στην πανδημία. Δεν είχα σκοπό να το μοιραστώ, ήταν βαρύ με όλα όσα γίνονταν αλλά ήταν δύσκολο και για μένα να βγω και να πω τι έχει γίνει.Το πρόβλημα υγείας μου ήταν σπάνιο, σαν ιατρική περίπτωση. Το ανακάλυψα τυχαία σε μια μαγνητική, γιατί πονούσε η μέση μου. Εκεί φάνηκε η άκρη του προβλήματος. Είχα έναν όγκο, δεύτερου βαθμού. Δεν ήταν αναγκαστικά κάτι κακό, ήμουν τυχερή σε αυτό. Όχι αθώο και τελείως όμως».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ