Η Γη της Ελιάς: Το τατουάζ που έκανε η Μάρω Κοντού

Η κάμερα της εκπομπής του MEGA “Τι Λες Τώρα” συνάντησε τη Μάρω Κοντού στα γυρίσματα της σειράς “Γης της Ελιάς” που πραγματοποιούνται στη Μάνη.

“Η πρόταση συνεργασίας έγινε από τον Ανδρέα Γεωργίου. Δεν τον γνώριζα, με πήρε ένα απόγευμα τηλέφωνο και μου λέει “θέλω να λάβετε μέρος σε ένα σίριαλ”.
“Εξαρτάται”, απάντησα. Ήταν φιλικός, απλός. Και εγώ το ίδιο. Σαν να γνωριζόμαστε. Μου λέει δεν είναι διεκπεραιωτικός ρόλος, είναι σημαντικός. Είναι το κλειδί σε πολλά πράγματα” ανέφερε, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της συνεργασίας της με το Ανδρέα Γεωργίου για το σίριαλ του MEGA.
Μάλιστα όταν έμαθε ότι στη συγγραφή του σεναρίου, ήταν η Βάνα Δημητρίου, ενθουσιάστηκε γιατί “μου αρέσει ο τρόπος γραφής της”. “Και τελικά είπα το ναι και περνάμε υπέροχα”.
Μάρω Κοντού

Ο ρόλος στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” και η σχέση με τη μοναξιά

Όπως είπε, πρώτη φορά στη ζωή της κάνει τατουάζ. “Είναι τεχνητό φυσικά. Η γυναίκα που υποδύομαι, η Μαρία, έχει κάνει 15 χρόνια φυλακή και έχει δύο τατουάζ”, σημείωσε η Μάρω Κοντού, αναφερόμενη στον τηλεοπτικό της ρόλο.
Σχετικά με το ελεύθερο χρόνο της, η κ. Κοντού δήλωσε ότι “αγαπάω τη μοναξιά και την κουβαλάω μαζί μου. Έχω τις γλάστρες μου, τη μαγειρική τη ζωγραφική, κάτι γράφω , έχω τις φίλες μου -εντός και εκτός θεάτρου και τη μπιριμπίτσα”.
“Ομολογώ τα βρήκα με τον εαυτό μου μετά τα 50 και αξίζει τον κόπο να κάνεις αυτή τη διαδρομή για να περάσεις καλά στην τρίτη ηλικία”, τόνισε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ