Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα μετά τον σάλο για την εκπομπή του

Ο γνωστός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην τεράστια έκταση που πήρε το θέμα με τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του για τη φοιτήτρια του ΑΠΘ και δήλωσε πως ήταν ένα μεγάλο λάθος για το οποίο αισθάνεται πολύ άσχημα.

“Δεν χάσαμε το μέτρο, γιατί δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό έχει μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κανένας μας. Και αν οικτίρω τον εαυτό μου κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου και αν έχω χάσει έξι – επτά κιλά και αν είμαι βαθιά στεναχωρημένος είναι επειδή δεν καταλάβαμε πως αυτό το γεγονός έχει και μια πολύ σοβαρή διάσταση. Βγάλαμε από το μυαλό μας ότι είναι και μία κοπέλα στο πλάνο, δεν το σκεφτήκαμε καν. Θεωρήσαμε πως είναι ένας τύπος, που μπαίνει σε έναν πανεπιστημιακό χώρο και πού έχει φτάσει η κοινωνίας μας όταν κάνει μια τέτοια πράξη. Αγνοήσαμε ότι υπάρχει κοπέλα, αλήθεια στο λέω. Σε αυτό το πλαίσιο, χωρίς κανένας μας να πει ότι υπάρχει και μια σοβαρή διάσταση, πας εκεί και το αντιμετωπίζεις μια φαιδρή διάσταση. Ο ένας έκοβε ο άλλος έραβε, έλεγαν γύρω γύρω διάφορα και βγήκε ότι διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Που ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή, καταγγείλαμε την πράξη και μετά αντιληφθήκαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός τόσο σοβαρό. Τα κορίτσια το ίδιο βράδυ στα social media, την επόμενη μέρα ζητήσαμε συγγνώμη, τη μεθεπόμενη ζητήσαμε συγγνώμη, έχω ζητήσει συγγνώμη πάνω από πέντε – έξι φορές απόλυτα ειλικρινής συγγνώμη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας, μιλώντας στην εκπομπή After Dark.

“Έχω στεναχωρηθεί πολύ επειδή θίξαμε ανθρώπους οι οποίοι πίστευαν σε εμένα. Με έχουν παρακολουθήσει σε μια πορεία πολλών χρόνων στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου, κάποιες φορές πιο τσιμπημένα από το φυσιολογικό, αλλά πάντα με ευπρέπεια χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλλω κάποιον… Όταν μετά κατάλαβα πως εγώ είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα τρελάθηκα διπλά και τριπλά. Και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο. Ακόμα και αυτός ο κόσμος που υπερέβαλε και μου ευχόταν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε, να καταστραφούμε, να αυτοκτονήσουμε. Μετά αρχίζει η παράκρουση και δεν έχει σταματημό. Μετά ήρθαν οι αναρχικοί κάτω από το σπίτι μου, είχα φύγει πριν λίγο με τον ένα μου γιο – θα μπορούσαμε να είχαμε συναντηθεί. Άγρια πράγματα που ως ένα βαθμό το δικαιολογώ. Κάναμε λάθος και το πληρώνουμε. Το πληρώνω καθημερινά. Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου. Κοιμάμαι δύο – τρεις ώρες και ξυπνάω. Είναι άγριο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Είναι το λάθος που σου συμβαίνει και μαθαίνεις να ζεις με αυτό”, σημείωσε ο γνωστός παρουσιαστής και πρόσθεσε:

“Ο τελευταίος που θα μπορούσε να κάνει πλάκα με μία γυναίκα, είμαι εγώ. Αυτό είναι που με τυραννάει περισσότερο. Μου συνέβη, πρέπει να ζήσω με αυτό. Ελπίζω να το ξεπεράσω και ελπίζω κάποια στιγμή ο κόσμος να μου δώσει το δικαίωμα να με συγχωρήσει και να καταλάβει ότι είμαι ο Λιάγκας που αγάπησαν και που ακολούθησαν όλα αυτά τα χρόνια και να ξαναχτύσουμε μία σχέση… Ήταν ένα μεγάλο λάθος, ήταν μία κακή τηλεοπτική στιγμή… Δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται εύκολα. Ήταν ένας λάθος που μας κάνει να αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.