Η εξομολόγηση διάσημου τραγουδιστή που θα συζητηθεί

Το ότι «παλεύει» με την κατάθλιψη και έχει τάσεις αυτοκτονίας εξομολογήθηκε μέσω των social media 32χρονος τραγουδιστής, ανακοινώνοντας πως θα μπει σε κλινική για να «παλέψει».

«Μου είναι πολύ δύσκολο να βρω τις λέξεις που θα μοιραστώ μαζί σας και νιώθω ντροπή. Ντρέπομαι γιατί κάποιοι με θεωρούν πρότυπο και με θαυμάζουν, ενώ εγώ ζω σε ένα ψέμα», γράφει, στη σελίδα του στο Facebook, ο Κιντ Κούντι.

Όπως ανακοινώνει στην ανάρτησή του, ο 32χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός, γνωστός από κομμάτια όπως τα «Pursuit of Happiness» και «The Ruler And The Killer», αλλά και από ταινίες όπως το «Need For Speed», θα εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης.

«Δεν νιώθω γαλήνη. Δεν ένιωσα ποτέ, από τότε που με γνωρίζετε. Αν δεν καταφέρω να ηρεμήσω, θα κάνω κάτι στον εαυτό μου… Στην καρδιά μου υπάρχει συνεχώς μια καταιγίδα. Το άγχος και η κατάθλιψη ορίζουν τη ζωή μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και εξ’ αιτίας τους δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι, δεν μπορώ να κάνω φίλους, δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Κουράστηκα να μένω πίσω στη ζωή μου. Αξίζω να έχω γαλήνη, να είμαι χαρούμενος και να χαμογελάω», συνεχίζει ο Κιντ -που στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι η απότομη φήμη έγινε αφορμή να «πέσει» στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά- και συμπληρώνει: «Είμαι φοβισμένος και στεναχωρημένος και νιώθω ότι απογοήτευσα πολλούς ανθρώπους. Σας ζητώ συγγνώμη. Ήρθε η στιγμή να με επιδιορθώσω!».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Πηγή: star.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ