Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι – Το αινιγματικό του βίντεο ως “Φρανκ Άντεργουντ” – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο ενός λεπτού όπου υποδύεται τον πρωταγωνιστή του “House of Cards” έδωσε στη δημοσιότητα ο Κέβιν Σπέισι φουντώνοντας τις φήμες ότι ο Φρανκ Άντεργουντ επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Υπενθυμίζεται ότι ο ήρωας που υποδυόταν, είχε σκοτωθεί στην τελευταία σεζόν της σειράς, καθώς αυτός ήταν ο τρόπος των σεναριογράφων για να τον βγάλουν από το “House of Cards” μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε και στο οποίο εμπλεκόταν το όνομά του.

“Δεν πίστευες πραγματικά ότι θα έχανα την ευκαιρία να σου ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι;” ρωτά στην αρχή του βίντεο ο σταρ με το γνωστό ύφος του Φρανκ.

Πέρυσι είχε αναρτήσει αντίστοιχο βίντεο στο οποίο αναφερόταν στις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διέλυσαν την καριέρα του. Το 2017 περισσότερα από 10 άτομα τον είχαν κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση. Τον Οκτώβριο μία από τις υποθέσεις απορρίφθηκε καθώς ένας από τους κατήγορους πέθανε. Επίσης, τον Ιούλιο άλλη μία υπόθεση απορρίφθηκε καθώς οι δικηγόροι ισχυρίστηκαν μη διαθεσιμότητα του 18χρονου μάρτυρα.

“Ήταν μια αρκετά καλή χρονιά, είμαι ευγνώμων που έχω και πάλι την υγεία μου. Και στο τέλος αυτής, έκανα κάποιες αλλαγές στη ζωή μου και θα ήθελα να σας καλέσω να με συνοδεύσετε”. Το βίντεο υπό τον τίτλο “KTWK” είναι σαν μια έκκληση του ηθοποιού για καλοσύνη έπειτα από την περιπέτεια που πέρασα.

“Καθώς βαδίζουμε στο 2020 θα ήθελα να ψηφίσω για περισσότερη καλοσύνη. Ξέρω τι σκέφτεστε. Μπορεί να σοβαρολογεί; Είμαι πολύ σοβαρός. Και δεν είναι τόσο δύσκολο. Πιστέψτε με. Την επόμενη φορά που κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να επιτεθείτε. Αλλά μπορείτε επίσης να συγκρατήσετε τα πυρά σας και να κάνετε κάτι απρόσμενο. Σκοτώστε τους με καλοσύνη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ