Η επιστροφή της Kim

Η επιστροφή της Kim

Μετά τη γέννηση της κόρης της, North, η Kim Kardashian αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και την τηλεοπτική προβολή, καθώς αυτό επιθυμούσε και ο σύντροφός της Kanye West. Ώστόσο, για χάρη της μητέρας της Kris Jenner έσπασε το εμπάργκο και έκανε μία σύντομη τηλεοπτική εμφάνιση για το νέο σόου της μητέρας της.

Αν και η Kris δεν το περίμενε, η Kim θέλησε με τον τρόπο της να πει συγχαρητήρια στη μαμά της και να της κάνει έκπληξη, όπως κι έγινε “Ήθελα μόνο να σου πω συγχαρητήρια για το νέο σου σόου. Συγνώμη που δεν μπορούσα να είμαι εκεί αλλά αυτήν την εποχή απολαμβάνω τη ζωή στο σπίτι λίγο περισσότερο! Σε παρακολουθώ κάθε μέρα και είσαι υπέροχη. Γεννήθηκες για να το κάνεις αυτό. Σ’ αγαπώ, καλή εκπομπή!” είπε η Κim και έκανε τη μητέρα της να δακρύσει!

Φημολογείται, ότι η Kim αποφεύγει τις κάμερες προσπαθώντας να επανέλθει στα κιλά και τη φόρμα πριν από την εγκυμοσύνη της, ώστε να κάνει μία δυναμική επανεμφάνιση, αν και ο Kanye της έχει ζητήσει να κρατά την ιδιωτική της ζωή… ιδιωτική. 

Ο πολύ καλός της φίλος Jonathan Cheban ανέφερε ότι η τηλεπερσόνα έχει επανέλθει κατά 80% στην προηγούμενη σιλουέτα της και τα πάει πολύ καλά ώστε να ξαναβρεί τη φόρμα της.

 

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ