Η επανεμφάνιση της Jennifer Lawrence στο red carpet του Dior

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας της από τη δημόσια ζωή, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, Jennifer Lawrence, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του Dior, αφού ήταν καλεσμένη στην παρουσίαση της νέας Haute Couture συλλογής του οίκου.

Χαλαρή και ξεκούραστη εμφανίστηκε με total Dior σύνολο, επιλέγοντας ένα polka dot ασπρόμαυρο midi φόρεμα, σε 50s γραμμή, με την signature ζώνη του οίκου με το μονόγραμμα CD, μαύρα γυαλιά ηλίου και μυτερές, μαύρες γόβες. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της κινήθηκαν σε φυσικούς τόνους, με την ίδια να αποπνέει έναν αέρα old Hollywood.

Η Lawrence είχε εκφράσει στο παρελθόν τον φόβο της ως προς την υπερέκθεση, αφού μέσα σε μόλις πέντε χρόνια προτάθηκε για τρία βραβεία Oscars και κέρδισε το πρώτο της αγαλματίδιο. Διαθέτοντας μάλιστα μια από τις πιο έντονες προσωπικότητες στο Hollywood, η ίδια ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη, αφού το χαρακτηριστικό της χιούμορ και η ευφυΐα της, την έκαναν αξιαγάπητη στο κοινό, που παρακολουθούσε κάθε της εμφάνιση.

Έτσι, φαίνεται πως η περίοδος της καραντίνας μάλλον την ωφέλησε, αφού βρήκε την ευκαιρία να αποτραβηχτεί και να απολαύσει ιδιωτικές στιγμές με τον σύζυγό της Cooke Maroney.

Το show, ωστόσο, παρακολούθησαν και άλλες εντυπωσιακές κυρίες, αφού όλοι ήταν πραγματικά εκεί, από την Cara Delevingne και τη Monica Bellucci, έως την Florence Pugh και τη Warnier Mathilde.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Splash/Smartmagna

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ