Η Ελληνίδα ηθοποιός που είπε: Mου λένε ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή

“Δεν με φλερτάρουν εύκολα οι άντρες. Μπορεί να είναι το ύψος ή ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή, όπως λένε οι συνάδελφοί μου” δήλωσε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός.

Ο λόγος για τη Νικολέττα Καρρά, η οποία μίλησε στο περιοδικό “You” για το αν δέχεται φλερτ από τους άντρες και αν αντιδράει σε αυτό ο σύζυγός της.

Ο Φώτος λειτουργεί ως προς εσένα λίγο ως μπαμπάς;

Πάρα πολύ. Και αυτό ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν σ’ εκείνον, γιατί για ένα κορίτσι που έχει χάσει τον μπαμπά του από μικρό είναι καταλυτική η επιρροή του. Νιώθω και την ασφάλεια του μπαμπά, αλλά ο Φώτος είναι σε όλα καλός. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να παντρευτώ άλλον άντρα γιατί απλώς δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον καλύτερο από αυτόν.

Σε φλερτάρουν οι άντρες;

Όχι, δεν με φλέρταραν ποτέ εύκολα… Μπορεί να είναι το ύψος ή αυτό που μου λένε οι συνάδελφοί μου ότι φαίνομαι απρόσιτη και ξινή! Αλλά αυτό είναι το φαίνεσθαι…

Ζηλεύει ο άντρας σου;

Όχι ιδιαίτερα. Με τον άντρα μου είμαστε σε μια ωραία φάση μετά από 6 χρόνια που είμαστε μαζί και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη, πράγμα πολύ σημαντικό σε μια σχέση. Ο Φώτος από την άλλη έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι είμαι δική του.

Πηγή: ΥΟU

Δείτε επίσης:

Όταν o Λαζόπουλος “έκοψε” από οντισιόν τη Ματσούκα

To δώρο που αναστάτωσε τη Μενεγάκη – ΒΙΝΤΕΟ

To ξέφρενο γλέντι του Παρέχο με αιθέριες υπάρξεις στη Μύκονο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ