Η Ελισάβετ Σπανού ποζάρει στον 8ο μήνα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα -«Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα…»

Στην τελική ευθεία πριν υποδεχτεί την μονάκριβη  κόρη της βρίσκεται η Ελισάβετ Σπανού η οποία περιχαρής δεν σταματά να ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η γλυκιά τραγουδίστρια η οποία απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της από τις πρώτες κιόλας μέρες της, λάμπει από ευτυχία ενώ όπως βλέπετε έχει πάρει ελάχιστα κιλά.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε δημόσια ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά, ξανά μέσω ανάρτησης τον Ιανουάριο. Μάλιστα είχε ανεβάσει δύο φωτογραφίες της, στις οποίες φαινόταν η ελαφρώς τότε φουσκωμένη κοιλιά της.

Ο λόγος που σταμάτησε το τραγούδι η Ελισάβετ Σπανού

Στην ανάρτηση, η τραγουδίστρια έγραψε: «Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν… Η χαρά μου φαίνεται… ☺️ θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε».

«Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι «η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας». Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό.

Ελισάβετ Σπανού: Δεν είμαι μόνη

Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί» είχε παραδεχτεί πριν από λίγο καιρό η μέλλουσα μανούλα η οποία πλέον ετοιμάζεται για το μαιευτήριο και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ