Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο στούντιο του Realfm 97,8

“Έχω σπουδάσει θέατρο, έχω τελειώσει μια δραματική σχολή και έχω παίξει σε μια παράσταση στο Εθνικό Θέατρο για τη ζωή της Πιάφ. Νιώθω πάντα μαθήτρια, είναι ένας δρόμος που πάντα έχει να μου δώσει πράγματα. Συνέχεια στριφογυρίζω, διάφορα πράγματα έρχονται, νομίζω είναι ένας κόσμος που μου δίνει τα δώρα του και επιστρέφω στην κανονική μου ζωή που είναι το τραγούδι τα τελευταία χρόνια. Το φλερτάρω με πολύ πάθος” δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Πέρασα πολύ καλά στο Voice. Σαφώς στην αρχή είχα αγωνία, είναι ένας χώρος που αντιλαμβάνομαι το μέγεθος και την απήχηση. Είναι μια έκθεση την οποία πολλές φορές αγωνιάς αν μπορείς να την διαχειριστείς. Η ουσία είναι ότι βγήκα ένα περιβάλλον στο οποίο μπόρεσα να λειτουργήσω καλά με ισορροπία. Ήταν τα παιδιά υπέροχα, πολύ φιλόξενα” σχολίασε.

“Ήταν ένα ρίσκο για μένα, θεωρώ ότι μου βγήκε σε καλό. Σίγουρα με είδε μια μερίδα ανθρώπων που με το ρεπερτόριο μου ίσως να μην είχα καταφέρει να τους αγγίξω. Όλα έχουν και αρνητικά. Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πως ότι επιλέγουμε στη ζωή μας έχει να μας φέρει θετικά και αρνητικά πράγματα που χρειάζεται να τα διαχειριστούμε και αυτό προσπαθώ να κάνω” πρόσθεσε.

“Ήταν εξαιρετική η συνεργασία με Παπαρίζου, Ρουβά και Μουζουράκη. Ήταν απλόχερα τα παιδιά. Με τον Μουζουράκη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από τους τρεις ήταν ο πιο κοντινός μου. Έχουμε βρεθεί, έχουμε κάνει παρέα στο παρελθόν. Είναι πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, τον αγαπώ πολύ και τον χαίρομαι τον Πάνο και ήταν σίγουρα ένα πολύ γερό πάτημα. Με την Έλενα και τον Σάκη δεν είχε τύχει να ξαναβρεθούμε ποτέ και η έκπληξή μου ήταν σαφώς μεγαλύτερη, γιατί δεν είχαμε καμία σχέση πριν” ανέφερε.

“Τα τελευταία χρόνια είτε είναι μια υπέρμετρα θετική κριτική ή μια αρνητική προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη να δω που υπάρχει μια αλήθεια και να μείνω ανεπηρέστη στην υπερβολή. Όταν πρωτοξεκινούσα επηρεαζόμουν περισσότερο” τόνισε.

“Πιστεύω ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε. Ίσως αξίες να μην αλλάζουμε, αλλά εξελίσσεσαι, ωριμάζεις. Η συμπεριφορά μου έχει αλλάξει αρκετά, ελπίζω και η ουσία μου. Είμαι σε διαδικασία μόνιμης αλλαγής και μετακίνησης” υπογράμμισε.

“Έχω βρει τρόπο μέσα στην ημέρα να κάνω πράγματα που με ξεκουράζουν. Φροντίζω το σπίτι μου, μαγειρεύω, συναναστρέφομαι με κόσμο, με ανθρώπους που αγαπώ, κυκλοφορώ στο κέντρο, που επίσης λατρεύω. Έχω ένα βεσπάκι, το οποίο με βοηθάει στο να κυκλοφορώ. Είναι μικρές χαρές της ζωής που δεν χρειάζεται να ψψάξω πολύ μακριά” σημείωσε.

“Ο έρως είναι ένα πράγμα που όποτε έρχεται είναι πολύ αναζωογονητικό, ευπρόσδεκτο και καθοριστικό για τη ζωή μας και όποτε έρχεται και όποτε φεύγει. Μαμά είναι μεγάλη κουβέντα. Αγαπώ πολύ τις μαμάδες και την ιδέα της οικογένειας. Θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά αυτό είναι ένα πράγμα που στη δική μου ζωή αυτή τη στιγμή αποτελεί θεωρία. Στο πλαίσιο της θεωρίας θα ήθελα πολύ να συμβεί στη ζωή μου κάτι τέτοιο” υποστήριξε.

“Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή είναι ένας κόσμος που καλό είναι να μένει έτσι. Εγώ δεν θα ήθελα, είναι προσωπικό το πώς ζεις” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Α ΜΕΡΟΣ:

Β ΜΕΡΟΣ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ