Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποκάλυψε γιατί έκανε τατουάζ τον “Μικρό Πρίγκιπα”

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποδέχθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας στην πρεμιέρα της εκπομπής του “Δυνατά” που προβάλλεται στην ΕΡΤ1.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε με τον καλό της φίλο, εξέφρασε την αγάπη της για το ελληνικό τραγούδι και περιέγραψε τα στοιχεία του “καλλιτεχνικού DNA” της.
Επίσης, αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από το τατουάζ που έχει στο χέρι της. Όπως είπε έχει κάνει τατουάζ τον Μικρό Πρίγκιπα, γιατί είναι αυτός από τον οποίο αντλεί δύναμη.

“Ο μικρός Πρίγκιπας είναι ένα βιβλίο και μια ιδιαίτερη περσόνα την οποία έχω ζωγραφίσει και στο χέρι μου. Νομίζω πως οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε με την καρδιά μας είναι πιο αληθινό και πιο ουσιαστικό. Πραγματικά αυτό το βιβλίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου.

Το τατουάζ μου το αγαπώ πάρα πολύ, παρότι ο μπαμπάς μου διαφωνεί με τα τατουάζ μου και όχι μόνο. Μου αρέσουν γενικά τα τατουάζ και πολύ ευχάριστα θα κουβαλάω τον μικρό Πρίγκιπα για πάντα κοντά μου. Μου έρχεται μια αισιοδοξία από αυτό το βιβλίο.  Μου ενδυναμώνει την πίστη μου σε πράγματα….” είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

“Είναι έξυπνο τρικάκι όταν βρίσκεις τα δύσκολα να ανατρέξεις σε αυτό” συμπλήρωσε η τραγουδίστρια

Δείτε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να εξηγεί πόσο σημαντικό είναι το βιβλίο «Μικρός Πρίγκιπας» για τη ζωή της

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ