Η Ελένη Μενεγάκη για τον Σάκη Ρουβά: Δεν υπάρχει άλλος σαν κι εσένα

Για την συναυλία του Desmond Child στο Ηρώδειο, όπου παρευρέθηκε, μίλησε στον “αέρα” της εκπομπής την Τρίτη (28/6) η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Σάκη Ρουβά και τον επαίνεσε on air. 

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: “Σάκη μου, Σάκη μου, Σάκη μου πραγματικά δεν έχω λόγια, αγαπημένε μου, παλιέ –πάντα με την καλή έννοια λόγω των ετών- φίλε. Ρε παιδιά, δεν πρέπει να υπάρχει άλλος Έλληνας που να έχει τη λάμψη του Σάκη. Δεν υπάρχει! Βγήκε στη σκηνή και λες ‘Ααα ρε Σάκη. Μείνε στη σκηνή, αφού σου πάει. Κάτσε εκεί που είσαι. Μην κουνιέσαι, είναι ο φυσικός σου χώρος’. Καταπληκτικός!”.

Και συνέχισε: “Όλοι ήταν ωραίοι, αλλά αυτός ο Σάκης είναι αυτός που λες μην τον κατεβάζετε, θέλω να τον βλέπω εκεί πάνω. Σου προκαλεί μια χαρά. Νομίζεις πως πάντα είναι πολύ χαρούμενος, ότι έχει πάντα πολύ ενέργεια. Προφανώς και δεν θα είναι έτσι, είναι άνθρωπος και αυτό, αλλά εκεί πάνω είναι το κάτι άλλο. Δεν υπάρχεις Σάκη μου, δεν υπάρχεις παιδί μου. Δεν υπάρχει άλλος σαν και εσένα, εγώ το λέω”.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη για τον Σάκη Ρουβά

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.