Η Ελένη Χατζίδου για το πρόβλημα υγείας της: «Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά»

Ένα βίντεο με τη μορφή story ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, μέσα από το οποίο αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Χατζίδου είχε ένα ατύχημα, το οποίο δεν της επιτρέπει να βρίσκεται και στο πόστο της στην εκπομπή Breakfast@Star. Στο βίντεό της η Ελένη Χατζίδου, αναφέρει ότι τελικά ο τραυματισμός της ήταν λίγο πιο σοβαρός από αυτό που αρχικά πίστευε και περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το ατύχημα.

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσα με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα.

Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά» ακούγεται να λέει στο βίντεό της η Ελένη Χατζίδου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ