Η εκπληκτική ομοιότητα του Τζουντ Λο με τον 24χρονο γιο του – ΦΩΤΟ

Ο Τζουντ Λο ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο σέξι άνδρες των ’00s. Με τη βρετανική προφορά, το γοητευτικό βλέμμα και όλο αυτό το effortless coolness είναι ένα διαχρονικό σύμβολο σεξ του Χόλιγουντl, παρά τις κατά καιρούς φήμες για την άστατη προσωπική του ζωή.

cosmopolitan Mexico

Τα βήματά του φαίνεται να ακολουθεί και ο 24χρονος γιος του Ραφ Λο, ο οποίος τελευταία ασχολείται με την υποκριτική, ενώ είναι ταυτόχρονα μέλος του μουσικού συγκροτήματος Outer Stella Overdrive. Εκτός, όμως, από την καλλιτεχνική του πλευρά, ο Ραφ εργάζεται και ως μοντέλο, έχοντας μάλιστα συμβόλαιο με το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων Img Models, ενώ έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες για τους DKNY και Hugo Boss.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει τη συγκλονιστική ομοιότητα με τον πατέρα του ως κάτι το φυσιολογικό, αφού “είναι ο μπαμπάς μου”, όπως δηλώνει. Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν ένα βαθύ δέσιμο, καθώς ο Τζουντ Λο ήταν το πρότυπό του σε όλα. Πατέρας και γιος συμπρωταγωνίστησαν μάλιστα στην ταινία “Hat”, που γυρίστηκε εν μέσω της πανδημίας.

Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο ο Ράφερτι έγινε το εξώφυλλο του βρετανικού GQ, μιλώντας μεταξύ άλλων για την περίοδο της πανδημίας αλλά και για την καθοριστική σημασία που έχει η οικογένεια στη ζωή του. “Ότι και αν συμβεί, εάν έχεις οικογένεια είσαι χαρούμενος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ