Η δήλωση του Μέμου Μπεγνή για το Instagram που θα συζητηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξή στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε ο Μέμος Μπεγνής.

«Αυτή η χώρα μόνο με εξοργίζει, ειδικά στο προσφυγικό ζήτημα. Οι Έλληνες είναι πολύ ρατσιστής λαός, δυστυχώς. Λυπάμαι που το λέω. Με τους μετανάστες, με το χρώμα, με τη σεξουαλική προτίμηση» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος παραδέχθηκε: «Ήμουν ο γόης του σχολείου και είχα πολλές κατακτήσεις», ενώ περιγράφοντας μια ακραία εκδήλωση λατρείας από θαυμάστριά του, θυμήθηκε: «Ήμουν στο ίδιο καμαρίνι με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Μπαίνει μια κοπέλα μέσα και μου λέει ” Κύριε Μπεγνή θα μπορούσα να σας φιλήσω;”. “Ναι, βεβαίως” απαντώ εγώ. Μου πιάνει το κεφάλι, με σβερκώνει κανονικά και μου δίνει ένα φιλί που τα μάτια μου έγιναν τόσα. Ο Πυγμαλίωνας έβαλε το κεφάλι κάτω και έφυγε. Ναι, το φιλί ήταν γαλλικότατο!».

Ενώ για την εμμονή πολλών με το instagram, σχολίασε: «Δεν μπορώ αυτό το “η ζωή μου είναι το instagram”. Τρελαίνομαι. Μπορώ να μαλώσω γι’ αυτό το πράγμα. Φαντάσου να πέσει το instagram, να μην υπάρχει πια, πόσοι άνθρωποι θα καταστραφούν ψυχολογικά και θα πάνε στο ψυχιατρείο. Επειδή κάποιοι ζουν μόνο μέσα από αυτό».

Δείτε όσα είπε:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ