Η Britney Spears δεν θέλει να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις

Οι θαυμαστές της Britney Spears που ελπίζουν ότι η ποπ σταρ θα εμφανιστεί ξανά ζωντανά σε συναυλίες, ίσως απογοητευτούν. Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Κυριακή, η Spears δήλωσε «αρκετά τραυματισμένη» από όσα βίωσε υπό την κηδεμονία του πατέρα της και ανέφερε ότι «μάλλον δεν θα εμφανιστεί ζωντανά ποτέ ξανά», παρά το γεγονός ότι επέστρεψε μουσικά με την πρόσφατη συνεργασία της με τον Elton John, Hold Me Closer.

Η 40χρονη τραγουδίστρια είπε ότι ήταν συντετριμμένη που δεν είχε δημιουργικό έλεγχο στα μουσικά της βίντεο, τα οποία επέβλεπε κυρίως ο πατέρας της, Jamie Spears, από το 2008 έως το 2021.

Η Spears επέκρινε επίσης τις φωτογραφίες που τράβηξαν πρώην συνεργάτες της κατά τη διάρκεια παραστάσεων και είπε ότι ένιωθε άβολα με τον αριθμό των χορευτών στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της τετραετούς διαμονής στο Λας Βέγκας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

«Προτιμώ… να τραβήξω φωτογραφίες μου σε στούντιο παρά να δουλεύω με τους πιο προσβλητικούς ανθρώπους που γνώρισα στη ζωή μου», είπε η Spears. «Είμαι αρκετά τραυματισμένη για μια ζωή και ναι, είμαι τσαντισμένη και όχι, πιθανότατα δεν θα ξαναπαίξω μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θα πω την άποψή μου».

Η ανάρτησή της την Κυριακή ολοκληρώθηκε με τα λόγια: «Φίλησέ μου τον γ@@@ο τον γάιδαρο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ