Η Μπιγιονσέ κήρυξε έκπτωτο τον Μπίμπερ

Η Μπιγιονσέ κήρυξε έκπτωτο τον Μπίμπερ

«Ακόμη και οι μεγάλοι μπορεί να πέσουν». Με αυτήν τη φράση η Μπιγιονσέ απέρριψε τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον έβγαλε από το στερέωμα της φήμης στο οποίο βρίσκονται εκείνη και ο άνδρας της Τζέι Ζι.

Τα λόγια αυτά τα σκληρά ειπώθηκαν στο Μαϊάμι, στη διάρκεια της συναυλίας του ζεύγους των σταρ της ραπ μουσικής, όταν στη γιγαντοοθόνη της σκηνής εμφανίστηκε μια φωτογραφία του εικοσάχρονου μουσικού από τη σύλληψή του τον  περασμένο Ιανουάριο για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Στην περιοδεία τους «On Tour» το ζεύγος Μπιγιονσέ -Τζέι Ζι δείχνουν τα δικά τους «Επίκαιρα». Το ενσταντανέ του Μπίμπερ χρησίμευσε για σκηνικό στο τραγούδι του Τζέι Ζι «Izzo (HOVA)» και η φράση της Μπιγιονσέ ακούστηκε σαν καταδικαστική απόφαση.

Ο κόσμος της ποπ έβγαλε την ετυμηγορία του και οι ακόλουθοι του Μπίμπερ στον σχετικό λογαριασμό του twitter άρχισαν να σχολιάζουν. Το γεγονός ότι η Μπιγιονσέ αποκάλεσε «μεγάλο καλλιτέχνη» τον νεαρό Μπίμπερ τους φάνηκε πιο σημαντικό από τον «διασυρμό» του. Η φωτογραφία του αστυνομικού μητρώου ήταν μέρος μιας παράθεσης ανάλογων φωτογραφιών με πρόσωπα από τον χώρο της μουσικής που έχουν ανοίξει φάκελο στην αμερικανική αστυνομία.

Πηγή: Tα Νέα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ