Η αποκάλυψη του Σαρμπέλ για το πρόβλημα υγείας: Είχα όγκο στις φωνητικές χορδές – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνιμος κάτοικος Λονδίνου είναι τα τελευταία χρόνια ο Σαρμπέλ, ο οποίος μίλησε μέσω Skype το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια όταν διαγνώστηκε με όγκο στις φωνητικές χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. «Πριν από δύο χρόνια έκανα εγχείρηση στον λαιμό γιατί είχα βγάλει όγκο. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το θέμα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Όμως, ήταν μεγάλο το πρόβλημα και έκανα εγχείρηση και μου τον αφαίρεσαν. Από τότε ο λαιμός μου είναι ευαίσθητος. Πριν από λίγο καιρό είχα ξανά πρόβλημα, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω επέμβαση αλλά να κάνω αφωνία για πάρα πολύ καιρό. Από τον Ιανουάριο που έχω πρόβλημα ξανά, έκανα αφωνία και για ενάμιση μήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Σαρμπέλ.

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο Λονδίνο εξαιτίας του κορονοϊού. «Εδώ είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα με τον κορονοϊό. Καθημερινά έχουμε 800, 900 νεκρούς. Ο κόσμος φοβάται, εδώ υπάρχει ένα κλίμα σαν να γίνεται πόλεμος. Βγαίνεις έξω από το σπίτι για να πάρεις κάποια πράγματα από το σούπερ μάρκετ και φοβάσαι», τόνισε ο Σαρμπέλ. Παράλληλα, όνισε ότι «είναι πολύ πιθανό να πέρασα κορονοϊό. Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω πόνο στο στήθος. Με πιάνει δύσπνοια. Κάποια στιγμή θα κάνω το τεστ και θα μάθω. Αν είναι κορονοϊός, ο οργανισμός μου το αντιμετωπίζει καλά».

Τέλος, επισήμανε ότι του λείπει πάρα πολύ η Ελλάδα. «Μου λείπει η Ελλάδα, μου λείπει ο κόσμος, μου λείπει η κουλτούρα. Μου λείπει το να λέω καλημέρα στα Ελληνικά. Εκεί είναι διαφορετικά», δήλωσε ο Σαρμπέλ.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ