Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι μια γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη και έχει συνηθίσει να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της. Εκτός από τη νίκη της στο GNTM, κατάφερε να ξεχωρίσει και στο Survivor, απ’ όπου όμως αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Το γνωστό μοντέλο έδωσε συνέντευξη στο Hello! και στον Σάββα Μπίτζα και μίλησε για το αυτοάνοσο που έχει και πώς το αντιμετωπίζει.

Από την εφηβεία είσαι αντιμέτωπη με την ψωρίαση. Πώς το αντιμετώπισες;

Η αλήθεια είναι ότι πήγα σε πολλούς γιατρούς γιατί δεν έχω την κλασική ψωρίαση, που βγαίνει μόνο στους αγκώνες και στα γόνατα. Η δική μου περίπτωση απλώνεται σε όλο μου το σώμα και γίνομαι πουά. Τελικά, η διάγνωση ήταν πως πρόκειται για σταγονοειδή ψωρίαση. Το αποδέχθηκα και άκουσα το σώμα μου.

Έλαβες ψυχολογική υποστήριξη για να μπορέσεις να το διαχειριστείς;

Όχι, μόνο η μητέρα μου προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Δεν κατέφυγα σε ψυχολόγο. Αναγνώρισα το πρόβλημα κι αυτό ήταν η μισή λύση.

Είπες ποτέ «γιατί σε εμένα;»

Είπα «για ποιο λόγο;» γιατί προέκυψε από το πουθενά. Σίγουρα, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις, κάτι υποβόσκει και ίσως χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη, ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα που υπάρχει στο υποσυνείδητο. Αν διαπιστώσω, λοιπόν, ότι είναι απαραίτητο, θα καταφύγω σε ψυχολόγο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ