Η απατημένη Liberty δεν συγχωρεί

Η απατημένη Liberty δεν συγχωρεί

 

 

Η Liberty Ross κατάφερε να βγει με αξιοπρέπεια από το πρόσφατο… ρομάντζο του συζύγου της Rupert Sanders με τη μούσα του Kristen Stewart. Αντίθετα όμως με τον -επίσης απατημένο τέταρτο κρίκο της ιστορίας- Robert Pattinson, που συγχώρεσε την Kristen, αυτή δε δείχνει καμία διάθεση για πισωπατήματα… 

 

Μετά τη διακριτική σιωπή που τήρησε το άλλοτε αστέρι του modeling, έκανε την πρώτη δημόσια δήλωσή της για την άτυχη πορεία του γάμου της, στα παρασκήνια του show του σχεδιαστή Alexander Wang, όπου έκανε το δυναμικό comeback της στην πασαρέλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη.

«Βρισκόμαστε όλοι σε ένα διαρκές ταξίδι και παίρνουμε ορισμένα μαθήματα σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας. Κάποιες φορές, όταν τα πράγματα φαίνονται να πηγαίνουν πολύ άσχημα, πρέπει να βλέπεις μόνο τα καλά, μαθαίνοντας από εκείνα και απλώς να προχωράς με όση δυνατόν περισσότερη χάρη. Αυτή η χρονιά ήταν το τέλος για συγκεκριμένα πράγματα και η αρχή για κάποια άλλα. Το τέλος και η αρχή είναι σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα συναρπαστικά» δήλωσε η ίδια χαμογελώντας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ