Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για τις “αναγκαστικές διακοπές”

Μπορεί η απουσία του από την Αθηναϊκή νύχτα να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή, αλλά τελευταίο του τραγούδι “Εγώ γεννήθηκα ξανά” είναι Νο1 σε μεταδόσεις, σε όλα τα ραδιόφωνα τον τελευταίο μήνα. Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον Δημήτρη Μάρκο και τον Real Fm και απάντησε στα «πυρά» που δέχθηκε για τη φράση του περί “αναγκαστικών διακοπών”, ενώ αποκάλυψε τα σχέδιά του για το αν, πότε και κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέψει. Όπως είπε ο Αντώνης Ρέμος, οι συνθήκες που επικρατούν, με τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται, δεν του δίνουν την “ελευθερία” που θα επιθυμούσε για να πάρει την απόφαση να ανέβει ξανά στην πίστα.

Οι προετοιμασίες ωστόσο για τη “μεγάλη επιστροφή” του συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και -όπως αποκάλυψε- όταν με το καλό του το επιτρέψει η κατάσταση οι φίλοι του θα βρεθούν μπροστά σε κάτι… πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ακούστε τι αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος για τα μελλοντικά του σχέδια

Η δήλωση του Αντώνη Ρέμου και η απάντησή του

Ο Αντώνης Ρέμος πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή “ΣουΚου Family” και αναφέρθηκε στα κυβερνητικά μέτρα για την εστίαση και τη διασκέδαση. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεδομένης της κατάστασης, βρίσκεται σε “αναγκαστικές διακοπές”, κάτι που προκάλεσε “βροχή” σχολίων στα social media.

“Ο κόσμος δεν ξέρει, δικαιολογείται από μία άποψη. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι, είναι μία μειονότητα οι “πληκτεράκηδες” που κάθονται πίσω από τα πλήκτρα και η ζωή τους είναι ένας σχολιασμός. Πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια στο πώς εκφράζεσαι, δεν χρειάζεται να μας τα επιβάλλει η πολιτεία. Πρέπει να τα βάλουμε εμείς μόνοι μας τα όρια μας. Γιατί εάν δεν τα βάλουμε εμείς, τα ίδια όρια θα σπάσουν και τα παιδιά μας” ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος στην εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου, απαντώντας για το θέμα.

Όσον αφορά στην επίμαχη ατάκα ο Αντώνης Ρέμος είπε: “Οι αναγκαστικές διακοπές είναι όντως αναγκαστικές διακοπές εδώ και ενάμιση χρόνο. Αλλά εδώ και ενάμιση χρόνο δεν έκανα αναγκαστικές διακοπές στη Σαντορίνη. Ήμουν σε ένα άλλο νησί, την Ίο και πήγα στην Σαντορίνη για να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω στην Αθήνα. Κάποιος κόσμος νομίζει ότι εγώ κάνω ντόλτσε βίτα και δεν με αγγίζει αυτό που συμβαίνει γύρω μου. Είπα ότι κάνω αναγκαστικές διακοπές, δηλαδή είμαι αναγκασμένος να απέχω από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, γιατί έτσι όμως είναι τα πράγματα εδώ και ενάμιση χρόνο, όλη η κοινωνία έχει πάθει ζημιά, αλλά ο δικός μας κλάδος, της ψυχαγωγίας, έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει τίποτα. Μόλις πάει να ζωντανέψει λίγο, τρώει ξανά τη σφαλιάρα του. Γι’ αυτό είμαι θυμωμένος και στεναχωρημένος, αλλά θα περάσει κι αυτό”.

Πηγή: markos.tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ