Η Αλεξανδράκη με χειροπέδες

Αναβλήθηκε για λόγους υγείας η δίκη της Δήμητρας Αλεξανδράκη που κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας... ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Αλεξανδράκη με χειροπέδες

Αναβλήθηκε για λόγους υγείας η δίκη της Δήμητρας Αλεξανδράκη που κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

«Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για μερικές ώρες, αν και κανονικά έπρεπε να μείνω μέσα, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να μείνω».

Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ διαγωνιζόμενη του “Next Top Model” στην κάμερα του Star σχετικά με την άσχημη τροπή που πήρε η συλληψή της το πρωί της Παρασκευής επειδή παραβίασε δυο κόκκινα φανάρια.

Την ίδια ώρα η “Espresso” δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφιά της που την δείχνει να οδηγείται στον εισαγγελέα φορώντας χειροπέδες.

Πηγή: markos.tv

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.