Harry Styles: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα σχέση του

Όταν οι φωτογραφίες του Harry Styles και της Olivia Wilde να κρατιούνται χέρι-χέρι διέρρευσαν, το διαδίκτυο είχε ξαφνιαστεί. Όλοι προσπαθούσαν να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούσαν για το φημολογούμενο ζευγάρι. Μολονότι είναι αναμφίβολα ταιριαστοί, κανένας δεν είχε προβλέψει αυτό το συμβάν. Πότε γνωρίστηκαν; Πώς ξεκίνησε η σχέση τους; Μήπως είναι απλά φίλοι; Όλα αυτά τα ερωτήματα περνούσαν από το μυαλό του κόσμου, τον περασμένο Ιανουάριο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο It-couple.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν ο Styles αντικατέστησε τον Shia LaBeouf στη νέα ταινία “Don’t Worry, Darling”. Με σκηνοθέτη τη γνωστή ηθοποιό, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Η προσθήκη του 27χρονου τραγουδιστή στο cast ενθουσίασε την Olivia. “Ο Harry τρέφει μεγάλη αγάπη για τη μόδα. Δεδομένου ότι αυτή η ταινία είναι ιδιαίτερα στιλιστική, είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή του”, είχε αποκαλύψει τότε η ίδια στον Τύπο.

Η συνεργασία τους ήταν πολύ αρμονική και σύντομα εξελίχθηκε σε φιλία. Αυτό το γεγονός, συνέβη ταυτόχρονα με μία άλλη σημαντική εξέλιξη στην ζωή της Wilde: ο χωρισμός της με τον αρραβωνιαστικό της, Jason Sudeikis. Κοντινή πηγή της εκμυστηρεύτηκε στον Τύπο ότι είχαν απομακρυνθεί προ πολλού. “Δεν είναι πια ερωτευμένοι, όμως αγαπιούνται σαν φίλοι και έχουν καλές σχέσεις. Τα παιδιά τους είναι η προτεραιότητα και των δυο. Δεν υπάρχει κάποιο σκάνδαλο”

Λίγους μήνες αργότερα, κυκλοφόρησαν οι πολυσυζητημένες εικόνες του Styles και της Wilde. Βρίσκονταν στο Montecito της California, καλεσμένοι σε έναν γάμο. “Είναι στοργικοί ο ένας με τον άλλον, ακόμη και μπροστά στους φίλους τους. Είναι μαζί μόλις μερικές εβδομάδες και είναι πολύ χαρούμενοι”, αποκάλυψε ένας insider. “Γνωρίστηκαν στο set της ταινίας και το ειδύλλιο τους άνθισε εκεί”. Από τότε οι δυο τους ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Η σχέση τους έχει σταθεροποιηθεί και περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί στο Λονδίνο. Κρατούν πάντως low profile και δεν έχουν σχολιάσει κάτι οι ίδιοι.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ