H Stevie Nicks ακύρωσε όλες τις συναυλίες της για φέτος λόγω κορονοϊού

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Με ένα μήνυμα στο twitter η Stevie Nicks ακύρωσε όλα τα σχέδια της φετινής περιοδείας της.

“Είναι κρίσιμες εποχές και πρέπει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις, έγραψε η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac. Θέλω όλοι να είναι ασφαλείς και υγιείς και η αύξηση των κρουσμάτων είναι ανησυχητική για όλους μας. Ενώ, στην ηλικία που είμαι, έχω εμβολιαστεί, πρέπει να παραμένω ιδιαιτέρως προσεκτική και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να αναβάλω τις πέντε εμφανίσεις που σκόπευα να κάνω μέσα στο 2021. Επειδή το τραγούδι και οι εμφανίσεις ήσαν όλη μου η ζωή, ο πρώτος μου στόχος είναι να παραμείνω υγιής, για να συνεχίσω να τραγουδάω για την επόμενη δεκαετία ή και περισσότερο. Είμαι στενοχωρημένη και ξέρω ότι κι οι φανς είναι απογοητευμένοι, αλλά προσδοκούμε ένα πιο λαμπρό 2022”.

Η Stevie Nicks, 73 ετών σήμερα, γεννημένη στο Phoenix της Arizona, μπήκε στους Fleetwood Mac το 1975 μαζί με τον τότε φίλο της Lindsey Buckingham. Το 1981, ενώ συνέχισε να είναι μέλος του γκρουπ, ξεκίνησε και σόλο καριέρα.

Το όνομα της φιγουράρει στην λίστα με τους 100 σημαντικότερους συνθέτες όλων των εποχών σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone. Επίσης, είναι η πρώτη γυναίκα που έχει ενταχθεί δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame. Την μία ως μέλος των Fleetwood Mac το 1998 και την δεύτερη ως σόλο καλλιτέχνης το 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ