H Λόπεζ μιλάει για τους πρώην της

H Λόπεζ μιλάει για τους πρώην της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κόχεν «Watch What Happens Live» ήταν η Τζένιφερ Λόπεζ και δεν δίστασε να μιλήσει για τους πρώην της.

Μάλιστα, η 44χρονη Λατίνα  ποπ σταρ παραδέχτηκε πως νιώθει αγάπη για τον Κάσπερ Σμαρτ, με τον οποίο χώρισαν πριν κάποιους μήνες. «Είναι καλός φίλος» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ερωτήθηκε ποιοι ήταν οι καλύτεροι εραστές, οι χορευτές, οι τραγουδιστές ή οι ηθοποιοί (καρφί για τον Μπεν Άφλεκ), εκείνη αν και έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση, είπε: «Μπορώ να φύγω; Έχω παγιδευτεί εδώ! Έχω να πω πως στην μικρή μου εμπειρία, όλοι εμπλέκονταν με τη μουσική. Οπότε θα έλεγα οι τραγουδιστές και οι χορευτές».

Κάνοντας μια αναδρομή στο ερωτικό της παρελθόν αναφέρθηκε και στον Μπεν Άφλεκ και παραδέχτηκε πως του έδινε στυλιστικές συμβουλές!

«Πρέπει να είσαι καλοντυμένος όταν είσαι κινηματογραφικός αστέρας. Πρέπει να φοράς κοστούμια ας πούμε ή να περιποιείσαι τα μαλλιά σου» είπε η Λόπεζ και συνέχισε: «Το κάνουν αυτό το ζευγάρια. Και το έκανα, ναι, αλλά ο ίδιος δεν έκανε κάτι που δεν ήθελε. Πιστεύω πως είχε κάποιες καλές στυλιστικές εμφανίσεις όταν ήταν μαζί μου».

Πηγή: star.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ