H Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήγε για πρώτη φορά σε μπαρ έπειτα από 13 χρόνια

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πραγματοποίησε την πρώτη της έξοδο σε μπαρ, ύστερα από την απόκτηση της ανεξαρτησίας της από την 13ετή κηδεμονία της και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε σε InstaStory στο προφίλ της, βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται με καθημερινά ρούχα και γυαλιά ηλίου να λέει: “Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Η πρώτη μου φορά. Νιώθω λαμπερή και εκλεπτυσμένη”, με την Μπρίτνει Σπίαρς να δείχνει αμέσως μετά το ποτό που πίνει στη συντροφιά φίλης της.

Μάλιστα, η ποπ σταρ σχολίασε στην εν λόγω ανάρτηση σε ειρωνική διάθεση: «Τόσο χαρούμενη που μου στέρησαν τα δικαιώματα 13 χρόνια τώρα, για να έχω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων παιδιά».

Ακολουθεί το βίντεο: 

Η “ιστορική” αυτή στιγμή ήρθε αφότου η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανέκτησε τον έλεγχο των δικαιωμάτων της, της ζωής της και της περιουσίας της, όταν τα δικαστήρια αποφάσισαν να την “απελευθερώσουν” από την κηδεμονία που διήρκησε 13 χρόνια, την οποία ζήτησε και πέτυχε η οικογένειά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ