H Mποφίλιου θα γίνει… “Εβίτα”

H Mποφίλιου θα γίνει… “Εβίτα”

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποφάσισε να κάνει αλλαγή ρεπερτορίου και να αφήσει για λίγο τις μουσικές σκηνές, για να υποδυθεί την Εβίτα.

Διαβάσαμε: ” Η είδηση είναι επιβεβαιωμένη και εξακριβωμένη! Σε μια Αθήνα που φαίνεται να αγκαλιάζει  πλέον με αγάπη τα μιούζικαλ, η Νατάσσα Μποφίλιου ετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο της βήμα.

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια που έχει το δικό της φανατικό κοινό, θα ερμηνεύσει την Εβίτα, στο ομότιτλο μιούζικαλ, το οποίο στην Ελλάδα είχε ανεβάσει η αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ιδέα δουλευόταν εδώ και καιρό στο μυαλό της και μάλιστα όσοι παρακολούθησαν την εμφάνισή της στο “Κύκλο Stage” διαπίστωσαν πως το πρόγραμμα της περιλαμβάνει αρκετά θεατρικά στοιχεία.

Ίσως με αυτό τον τρόπο να θέλει να προετοιμάσει το κοινό της για τη μετάβασή της στο μιούζικαλ. Το ρόλο του Τσε Γκεβάρα θα κρατήσει ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψει η Θέμιδα Μαρσέλου, που έχει σκηνοθετήσει επίσης το μιούζικαλ “Rent” και “Fame” και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αμφισβητούν έντονα τις σκηνοθετικές της ικανότητες”.

 

Πηγή: Hello!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ