Γυμναστείτε στην παραλία όπως η Αλεσάντρα Αμπρόσιο -ΦΩΤΟ

Το γνωστό μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο ταξιδεύει συνεχώς σε εξωτικές παραλίες για τις καμπάνιες της Victoria’s Secret.

Η γυμναστική δεν μένει ποτέ έξω από το πρόγραμμά της, γι’ αυτό και πολλές φορές επιλέγει να ασκείται δίπλα στο κύμα. Τι προτείνει;

Ένας εύκολος και ευχάριστος τρόπος είναι να παίξετε μπιτς βόλεϊ ή ρακέτες.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στο SUP, ένα workout που συνδυάζει κινήσεις από σέρφινγκ, κανόε καγιάκ και θαλάσσιο σκι. Απαιτεί πολύ καλή ισορροπία και τεχνική ώστε το σώμα να παραμένει σταθερό, ενώ σμιλεύει ιδιαίτερα τα πόδια, τα χέρια, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους.

Με μοναδικό σύμμαχο την πετσέτα της, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο εκτελεί και τις παρακάτω ασκήσεις στην παραλία.

Άλματα: Στέκεστε με το δεξί πόδι λυγισμένο σε ορθή γωνία και κάνετε πηδηματάκια στον αέρα φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορείτε. Επαναλαμβάνετε 15 φορές για κάθε πόδι.

Κάτω κοιλιακοί: Ξαπλώνετε στην πετσέτα με τα πόδια τεντωμένα. Σηκώνετε ελαφρά το δεξί πόδι και το κρατάτε σταθερό σε αυτό το ύψος. Σηκώνετε και το αριστερό μέχρι να φτάσει στην ίδια ευθεία και το κατεβάζετε ξανά χωρίς να ακουμπήσει στο έδαφος. Επαναλαμβάνετε 15 φορές για κάθε πόδι.

Σανίδα: Ξαπλώνετε μπ��ούμυτα με τα χέρια λυγισμένα στο πλάι. Τα τεντώνετε, στηρίζεστε στα δάχτυλα των ποδιών και έρχεστε στη στάση της σανίδας. Σηκώνετε το δεξί πόδι και το αριστερό χέρι 15 φορές. Επαναλαμβάνετε την ίδια κίνηση και για τα αντίθετα άκρα.

Πηγή: elle.gr

Δείτε επίσης:

Η Ιρίνα Σάικ και οι… καινούργιες μπότες της – ΦΩΤΟ

H Αλεσάντρα Αμπρόσιο καυτή όσο ποτέ στο instagram – ΦΩΤΟ

Η εντυπωσιακή Αλεσάντρα Αμπρόσιο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.