Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του – “Έλιωσα όταν την είδα”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, καθώς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Το πρωί της Δευτέρας η σύζυγός του, Ελένη Τσιριγκάκη, έφερε στον κόσμο την κόρη τους. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του μωρού, γράφοντας:

“Μόλις ήρθε στον κόσμο η κορούλα μας! 3 κιλά, υγιέστατη και κούκλα! Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Τώρα σίγουρα θα έχουμε μια καλή χρονιά!”.

 

“Είμαι τόσο ευτυχισμένος, που δεν μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου. Την αντίκρισα και έλιωσα. Είναι μία κούκλα, μία πριγκίπισσα. Είναι τρία κιλά είναι υγιέστατη και η μανούλα της είναι μια χαρά. Ακόμα δεν μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου. Είμαι τόσο συγκινημένος. Το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται” δήλωσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»

‘Η Ελενίτσα μου, η γλυκιά μου, ήταν αγχωμένη και μου λέει δεν το πιστεύω ότι θα πάρουμε επιτέλους το μωρό μας αγκαλιά. Οι τρεις πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν πάρα πολύ δύσκολοι γιατί έπρεπε να ήταν σχεδόν κλινήρης, αλλά το αντιμετωπίσαμε. Το μωρό θα πάρει το όνομα της μητέρας μου που την έχασα πριν από 2 χρόνια και θα την πούμε Μεταξούλα” τόνισε ο τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ