Good Job Nicky: Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας

“Το έκρυβα ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος έτσι ώστε να μπορέσω να εκφράσω κάτι που με καλύπτει. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου, ο πατέρας μου δεν το ήξερε καθόλου, η μαμά το ήξερε. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου”, είπε ο Good Job Nicky μιλώντας στην εκπομπή The 2night Show.

“Έχω μία πάρα πολύ όμορφη οικογένεια με φοβερά μυαλά και ο Χάρης και ο Θανάσης και ο Μιχαήλ. Στο σπίτι υπάρχει σεβασμός, υπάρχει αγάπη, υπάρχει πραγματική κατανόηση. Δεν υπάρχει ένα πράγμα που ντρέπομαι να πω στη μητέρα μου ή στον πατέρα μου, είναι φίλοι μου πάνω από όλα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής και γιος του Γιάννη Πάριου.

“Νιώθω ότι οι γονείς μου με τον τρόπο που μας αναθρέψανε έβγαλαν τέσσερις πολύ δυνατές προσωπικότητες έτσι ώστε να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να μην με επισκιάσει κανένα όνομα. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης, ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας που θαυμάζω και εγώ καλλιτεχνικά. Είναι ιερό τέρας. Το εύρος του, η χροιά του, η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ