Γνωστός ηθοποιός συγκλονίζει: Την έχασα από κορονοϊό με πολύ οδυνηρό τρόπο

O γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως πρόσφατα έχασε από κορονοϊό “με πολύ άσχημο και οδυνηρό τρόπο” την αγαπημένη του θεία.

Ο Στέλιος Καλαθάς μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” σχετικά με τα επαγγελματικά του σχέδια και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού.

“Πραγματικά θλίβομαι παρακολουθώντας κάθε μέρα τα νούμερα. Επίσης θλίβομαι με την εύκολη δημαγωγία κάποιων ανθρώπων, που σε αυτή τη χώρα το παίζουν ειδικοί” σημειώνει ο ηθοποιός.

“Καλό είναι να μιλάνε για το κάθε αντικείμενο αυτοί που το έχουν σπουδάσει και το ξέρουν καλά, να αφήσουμε τις σημειολογίες και τα τερατουργήματα. Να εμβολιαστούμε, ώστε επιτέλους να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αόρατο εχθρό, ο οποίος είναι θανατηφόρος” συμπλήρωσε ο Στέλιος Καλαθάς.

“Έχω χάσει και μια θεία μου πρόσφατα από τον κορονοϊό και μάλιστα με πολύ άσχημο και οδυνηρό τρόπο για την ίδια” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Περιοδεύει η παράσταση «Το όνομά μου Ελευθερία» στην οποία έχετε κάνει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή. Πείτε μας λίγα λόγια για το έργο.

Πρόκειται για ένα αριστούργημα του Σπυρίδωνος Περεσιάδη, ο οποίος είναι ο συγγραφέας που έχει γράψει την «Γκόλφω» και πολλά άλλα σημαντικά έργα.

Μιλάει για τον έρωτα μιας Τουρκάλας με έναν Έλληνα, τις μέρες που ξεκινάει η Επανάσταση σε ένα χωριό, λίγο πιο έξω από τα Καλάβρυτα.

Μέσα από τον εξαιρετικό ποιητικό λόγο του συγγραφέα, θέλαμε με αυτή την παράσταση να περάσουμε το μήνυμα που κρύβει η δύναμη της αγάπης, του έρωτα και κυρίως ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τις μικρές ή μεγάλες επαναστάσεις που οφείλουμε να κάνουμε σε οτιδήποτε μας καταπιέζει και μας εγκλωβίζει.

Είτε αυτό έχει να κάνει με αρρωστημένες σχέσεις, είτε έχει να κάνει με τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για μια επανάσταση.

Στέλιος Καλαθάς ηθοποιός

«Χαιρέτα μου τον πλάτανο», μιλήστε μου γι’ αυτή την εμπειρία.

Μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ο Ντίμης Σπανούλης με έβγαλε από την καραντίνα και από το διαμέρισμα μετά από πολλούς μήνες. Βρέθηκα με αγαπημένους συναδέλφους, που είχαμε ξανά παίξει μαζί στο παρελθόν όπως με τον Τάσο Χαλκιά, τη Νικολέτα Βλαβιανού και τη Θεοδώρα Σιάρκου.

Είναι πολύ αγαπημένοι μου και με μεγάλη χαρά τους ξανά αντάμωσα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ ωραία, ο ρόλος μου άρεσε εξαιρετικά, υπήρχε και μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό, αν κρίνω από τα μηνύματα που έπαιρνα στα σόσιαλ.

Στέλιος Καλαθάς ηθοποιός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ