Γλυκερία: Διαψεύδει ότι δήλωσε «θα εμφανιστώ όπου με θέλουν, και στο Ισραήλ» – Η ανάρτησή της στο Instagram

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Γλυκερία με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διευκρίνισε ότι δεν είναι αληθείς οι δηλώσεις της, που δημοσιεύουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, με αφορμή προγραμματισμένη εμφάνιση της ερμηνεύτριας στο μουσικό φεστιβάλ Meridiano του Ισραήλ.

«Η δήλωση που φέρεται να έκανα σχετικά με τις συναυλίες μου και αναπαράγεται στο διαδίκτυο, δεν είναι αληθής» έγραψε η Γλυκερία στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ισραηλινών ΜΜΕ, η γνωστή ερμηνεύτρια φέρεται να είχε δηλώσει: «Λυπάμαι που μια μικρή ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να καταστρέψει τη θαυμάσια πολιτιστική σχέση μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδας, η οποία διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια. Είμαι καλλιτέχνιδα που ασχολείται με τη μουσική και όχι με την πολιτική. Θα εμφανιστώ όπου με θέλουν. Και στο Ισραήλ».

Η ανάρτηση της Γλυκερίας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glykeria (@glykeria_official)

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.