Γκουντάρας: Η νέα ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού του – «Βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική 15 τηλέφωνα την ημέρα»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με νέο story που έκανε στο Instagram θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για την πώληση του σπιτιού του και ευχαρίστησε όσους έστειλαν μηνύματα υποστήριξης.

«Θέλω κι εγώ και η Ναταλί να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα σχετικά με την ανάρτηση για την πώληση του σπιτιού στον Γέρακα. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, γιατί μου λέει η Ναταλί ότι υπάρχουν κάτι τίτλοι “μένουν στο δρόμο, τους ανάγκασαν να πουλήσουν το σπίτι, τους πήραν το σπίτι” κλπ… Δεν μένουμε στο δρόμο, μένουμε στο σπίτι της Ναταλί στο Λαγονήσι, εδώ και 4,5 χρόνια» είπε αρχικά.

«Δεν με ανάγκασε κανείς να πουλήσω το σπίτι. Το έκανα εγώ, επειδή αφενός βαρέθηκα να με παίρνει η εισπρακτική εταιρεία 15 τηλέφωνα τη μέρα για ένα υπόλοιπο 30 ευρώ και αφετέρου επειδή η δόση είχε πάει στον Θεό και δεν γινόταν καμία αποπληρωμή του δανείου. Την ανάρτηση την έκανα κυρίως για τις 70.000 οικογένειες που έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα, την παγίδα του ελβετικού φράγκου που, να σημειώσουμε, ότι από την τράπεζα, τουλάχιστον σε εμένα αυτό συνέβη, ποτέ δεν με ενημέρωσαν τι θα συμβεί στην αλλαγή της ισοτιμίας. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον», τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ