Γκόλντι Χόουν-Κερτ Ράσελ: Ο λόγος που δεν προχωρούν σε γάμο, παρά τα 40 χρόνια της σχέσης τους

Η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ έχουν μια ιστορία αγάπης πολλών χρόνων, αλλά η απόφαση του ζευγαριού να μην επισημοποιήσουν με γάμο ποτέ την ένωσή τους έχει συχνά θεωρηθεί ανορθόδοξη και προκαλεί μόνιμα το ίδιο ερώτημα: «Γιατί;».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 77 ετών σήμερα, μίλησε για τη σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της και για τον λόγο που το ζευγάρι δεν έφτασε ποτέ στο να πει η γυναίκα την κλασική ατάκα: «Δέχομαι».  «Γιατί θα έπρεπε να παντρευτούμε; Αυτή δεν είναι μια καλύτερη ερώτηση;», είπε η Χόουν στον Κρις Ουάλας, του CNN. Όταν ο Ουάλας πίεσε περισσότερο, η Χόουν που είναι 72 ετών σήμερα και είναι σε σχέση με τον Ράσελ, από το 1984 – είπε ότι και οι δύο τους έχουν δει τα επακόλουθα ενός αποτυχημένου γάμου. «Όταν δεν πετυχαίνει, καταλήγει να είναι μεγάλη επιχείρηση», είπε η Χων, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Γκας Τρικόνις rikonis, από το 1969 έως το 1976 και αργότερα με τον μουσικό Μπιλ Χάντσον από το 1976 έως το 1982.

«Είναι πάντα άσχημο», ομολόγησε. «Κάποιος πρέπει να ρίξει μια ματιά και να πει, ‘Πόσα διαζύγια είναι πραγματικά διασκεδαστικά; Πόσα διαζύγια δεν κοστίζουν χρήματα; Πόσα διαζύγια σε κάνουν να μισείς το άτομο περισσότερο από ό,τι πριν; Πόσα διαζύγια έχουν πληγώσει τα παιδιά;”».

Στη συνέχεια, ο Ουάλας σημείωσε ότι η Χόουν και ο Ράσελ είναι μαζί εδώ και τέσσερις δεκαετίες, και της είπε, «Ε, δεν πρόκειται να πάρεις διαζύγιο». «Πώς το ξέρεις αυτό ;» απάντησε εκείνη. «Μου αρέσει η ιδέα ότι μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να αποφασίζω κάθε μέρα αν θέλω να είμαι εδώ», είπε και συνέχισε: «Εννοώ ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες. Δεν είναι πάντα εύκολες. Υπάρχουν όλων των ειδών τα εμπόδια που περνάμε.

Υπάρχουν πράγματα στα οποία πιστεύουμε, πράγματα στα οποία δεν πιστεύουμε, στα οποία συμφωνούμε. Οπότε νομίζω ότι τελικά είναι σημαντικό να μένεις ανεξάρτητος με ανεξάρτητη σκέψη, ώστε να μπορείς να κρατηθείς από τον εαυτό σου και να μπορείς πραγματικά να έχεις αυτό το συναίσθημα», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ