Gisele Bündchen-Tom Brady: Έκλεισαν 13 χρόνια γάμου

Η Gisele Bündchen είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον σύζυγό της. Το διάσημο μοντέλο με καταγωγή από τη Βραζιλία γνώρισε για πρώτη φορά τον αθλητή Tom Brady το 2006.

“Μας σύστησε ένας κοινός φίλος μας και από την πρώτη στιγμή που τον είδα, ξεχώρισα το χαμόγελό του. Ήταν το πιο όμορφο που είχα αντικρύσει! Συζητήσαμε με τις ώρες και δεν ήθελα με τίποτα να τον αποχωριστώ. Από τότε δεν έχει περάσει μέρα που να μην έχουμε μιλήσει”, είχε δηλώσει η ξανθιά καλλονή σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Vanity Fair.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Το 2009 ο Tom της έκανε μια πολύ ρομαντική πρόταση γάμου και παντρεύτηκαν ύστερα από έναν μήνα σε στενό κύκλο στην California. Μάλιστα, η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό τέτοια μυστικότητα, που κανείς δεν είχε δει φωτογραφία του νυφικού της Gisele Bündchen, μέχρι και το 2018. Η ίδια πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει μια σπάνια φωτογραφία από τη χαρούμενη ημέρα, ξαφνιάζοντας τους ακολούθους της.

Το νυφικό της ήταν ένα στράπλες φόρεμα, που ήταν κεντημένο ολόκληρο με δαντέλα. Επίσης είχε μία μεγάλη και εντυπωσιακή ουρά. Στη φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, τη βλέπουμε να μοιράζεται ένα τρυφερό φιλί με τον αγαπημένο της.

Φτάνοντας στο σήμερα, συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. Δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αυτό δεν κρύβεται. Πρόσφατα γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εξέφρασαν δημοσίως την αγάπη τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ