Γιώτα Νέγκα: Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος – Νομίζω έχω εκτίσει την ποινή μου

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, η Γιώτα Νέγκα. Η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιο της.

«Έρχεται μια στιγμή μεγαλώνοντας που αναγκάζεσαι να δεις κατάματα τα πράγματα. Αλλάζει του καθενός η στιγμή αλλά αν σηκωθεί μια στιγμή το χαλί και μετά το ξανασκεπάσεις. Ξέρεις ότι είναι εκεί και είναι μονόδρομος. Το διαζύγιό μου ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής, σαφέστατα, αντιλαμβανόμενη το πώς αισθανόμουν απέναντι σε αυτό. Δεν τα έχω λύσει και όλα» είπε αρχικά η Γιώτα Νέγκα.

Και συνέχισε: «Μετά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιες μεγάλες αποφάσεις, απλά με βρήκαν ωραία πράγματα. Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα, άρχισα κι εγώ να προσανατολίζομαι και να καταλαβαίνω τι θέλω, να αρχίζω να κάνω spelling το ‘όχι’ σιγά σιγά, αλλά ακόμα με δυσκολεύει. Το ‘όχι’ δεν υπήρχε μέσα μου, ήθελα να ευχαριστώ όλο τον κόσμο».

«Δεν ξανά ερωτεύτηκες; Όλη αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους;» ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην συνέχεια την Γιώτα Νέγκα, με την τραγουδίστρια να απαντάει: «Φυσικά και περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους. Τον γάμο δεν περιλαμβάνει. Νομίζω έχω εκτίσει την ποινή μου σε αυτό. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η τραγουδίστρια ανέφερε πως στο παρελθόν υπήρξε κάποιος που της είπε να αλλάξει την εξωτερική της εμφάνιση προκειμένου να κάνει καριέρα.

«Ήρθε κάποιος να μου πει “επειδή είσαι καλή, πρέπει να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση και εγώ θα σε κάνω σταρ”. Ήμουν μελαχρινή, σγουρομάλλα, πιο… ταγάρι, πιο ριχτά, όλο αυτό το πράγμα. Χαμογέλασα κι έφυγα. Πέρασαν χρόνια κι άλλαξα. Βαρέθηκα τον εαυτό μου σγουρό και σκουρόχρωμο στο μαλλί. Είναι ανάγκη επαναπροσδιορισμού», σημείωσε η Γιώτα Νέγκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ