Γιώργος Ταλάντσεβ: «Δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν – Ήξεραν ακριβώς πού να ψάξουν»

Την πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία που είχε μοιράστηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, γνωστός και με το παρατσούκλι “Τάλα”, με τους ακολούθους του στο instagram. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε πως άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του, όσο δεν υπήρχε κάποιος μέσα και του έκλεψαν πράγματα αξίας. Σήμερα ο Γιώργος Ταλάντσεβ μίλησε για τα όσα βίωσε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes”.

«Είχα πάει Μυτιλήνη για κάποιες υποχρεώσεις και έλλειπα αρκετές ημέρες και πρόσφατα μετακόμισα  στους δικούς μου. Η μητέρα μου είχε φύγει διακοπές, ήταν στην Εύβοια και ο πατέρας μου είχε βγάλει για 20 λεπτά βόλτα τον σκύλο. Μπήκαν από το μπαλκόνι και πήγαν εσκεμμένα μόνο στο δικό μου δωμάτιο και μου αδειάσαν συρτάρια, πράγματα, πήραν χρυσαφικά και απ’ ότι φαίνεται ήξεραν ακριβώς που να ψάξουν, γιατί δεν πείραξαν πολλά πράγματα» είπε αρχικά.

Για να προσθέσει πως: «Προσέξτε τι ανεβάζετε στα social media όσον αναφορά το σπίτι σας και τους χώρους σας γενικά, γιατί δυστυχώς πλέον παρακολουθούμαστε από παντού. Τα social media δίνουν την ευχέρεια σε αυτούς τους ανθρώπους που κλέβουν, να τους κάνουμε τη ζωή λίγο πιο εύκολη».

«Επειδή μπαίνει και Αύγουστος, προσέξτε λίγο και τις πόρτες σας και τι αφήνετε μέσα στο σπίτι, αν έχετε και πολλά μετρητά, γιατί εγώ είχα και κάποια χρήματα και δεν ήταν και λίγα τα χρήματα που κλάπηκαν, ήξεραν ακριβώς πού ήταν. Μην αφήνετε πράγματα αξίας μέσα στο σπίτι» ανέφερε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ