Γιώργος Σαμπάνης: Λάθος που δημοσιοποίησα τις σχέσεις μου

Συνέντευξη στην RealLife παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του νέου του single«Άλλαξε τα όλα».

Ο γνωστός τραγουδοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει αναθεωρήσει πολλά στη ζωή του και δηλώνει μόνος και πολύ ήρεμος στην προσωπική του ζωή, χωρίς παράλληλα να αναζητεί τη μαγική σχέση.

«Είμαι πιο ήσυχος από ποτέ», λέει ο Γιώργος Σαμπάνης και προσθέτει: «Σίγουρα έχω κάνει λάθη στο πως προέβαλλα τις σχέσεις μου στο παρελθόν, ωστόσο τώρα νιώθω ότι, αν δημοσιοποιήσω κάποια σχέση μου, σίγουρα αυτή θα είναι με τη γυναίκα με την οποία θα πορευτώ στη ζωή μου και θα δημιουργήσω οικογένεια».

Αν και μόνος του αυτόν τον καιρό, ο Γιώργος Σαμπάνης είναι στα καλύτερά του. Και ίσως είναι οι προηγούμενες γνωστές θυελλώδεις σχέσεις του, όπως με την Άννα Πρέλεβιτς αλλά και με την Πατρίτσια Περιστέρη, που του έδωσαν την έμπνευση για το νέο του single «Άλλαξε τα όλα».

Από την άλλη, ο Γιώργος Σαμπάνης θεωρεί ότι δεν πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να κάνουμε οικογένεια, πρέπει να κάνουμε παιδιά , πρέπει να παντρευτούμε. «Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για να κάνουν παιδιά. Είναι πολύ ωραίο να γίνεται κάποιος γονιός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Προς το παρόν, εγώ δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Πηγή: RealLife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ