Γιώργος Πρωτόπαπας: “Το παιδί ζει”

Γιώργος Πρωτόπαπας: “Το παιδί ζει”

 

Ο Τόμας Πρωτόπαπας από την Κυριακή το πρωί δίνει μάχη για τη ζωή του, ύστερα από το ατύχημα που είχε. Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ και υπεβλήθη σε επέμβαση στο κεφάλι.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, έχουν γραφτεί πολλά. Ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας, διαλύει τις φήμες και αποκαθιστά την αλήθεια.

Διαβάσαμε:

“Την ώρα που ο Τόμας Πρωτόπαπας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, πολλά γράφονται και λέγονται για τον τρόπο που έγινε το ατύχημα και για τις προθέσεις της οικογένειάς του να δωρίσουν τα όργανά του.

O κύριος Γιώργος Πρωτόπαπας, θείος του Τόμας και Γενικός Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS θέλει να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται για τον ανιψιό του: “Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας, στις 9:03 το πρωί της Κυριακής, ο Τόμας ήταν σταματημένος δεξιά στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) και το αυτοκίνητο της Αττικής οδού έπεσε χωρίς να φρενάρει από πίσω του και τον χτύπησε στο πλαϊνό τοιχείο. Ο Τόμας φορούσε ζώνη και για αυτό δεν έχει χτυπήματα στο σώμα. Λόγω του ύψους του άλλου αυτοκινήτου και της έλειψης πόρτμπαγκάζ του μικρού οχήματος που οδηγούσε ο Τόμας, όλη την πίεση της σύγκρουσης τη δέχτηκε το κρανίο. Το ατύχημα έγινε στο 33,6 χιλιόμετρο προς αεροδρόμιο.

Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση των γονιών του Τόμας με γιατρό για δωρεά οργάνων του Τομ. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά. Το παιδί ζει”.

Ο θείος του όπως και όλα τα μέλη της οικογένειάς του δεν έχουν φύγει λεπτό δίπλα από το παιδί τους και περιμένουν με αγωνία ένα καλό νέο.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί και ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Τόμας Πρωτόπαπα”.

 

Πηγή: FTHIS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ