Γιώργος Περρής: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο καταξιωμένος ερμηνευτής Γιώργος Περρής.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής, που έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του μουσικό στίγμα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μίλησε για τον βίαιο χωρισμό των γονιών του, την αποξένωση με τον αδελφό του, τη διέξοδο που βρήκε στη μουσική, την περιοδεία του με τη Λάρα Φαμπιάν και τη συναυλία «Sunset in Greece», που ξεπέρασε τα 120 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Αμερική. Ο Γιώργος Περρής αναφέρθηκε και στο «coming out» που όπως λέει και ο ίδιος ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνει.

«Δεν ξέρω αν η μουσική επέλεξε εμένα ή το αντίθετο. Στα 4 μου ανακοίνωσα στη μητέρα μου ότι θα γίνω τραγουδιστής. Ήταν η μοναδική μου διέξοδος, γιατί τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, είχαμε πολλές δυσκολίες», δήλωσε. Και εξήγησε: «Ήταν ένα διαζύγιο βίαιο, που ένα παιδί είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσει και να το αξιολογήσει. Η μουσική μου έδωσε ελευθερία».

«Χωριστήκαμε με τον αδερφό μου, εκείνος έμεινε με τον μπαμπά. Νομίζω ότι όταν σπάει ένα σπίτι, για έναν παιδί 4 ετών είναι πολύ βίαιο. Μετά και αυτό με τον αδερφό μου, μεγαλώσαμε σε δύο διαφορετικά σπίτι και για πολλά χρόνια ήμασταν σαν ξένοι. Η μουσική ήταν ο μοναδικός τρόπος που ένιωθα ότι μπορώ να αγαπήσω και να αγαπηθώ. Πήρα πολύ αγάπη, αλλά όταν γεννιέται αυτό το κενό μέσα σου, δύσκολο αναπληρώνεται. Έχω κάνει πολύ ψυχανάληση και με τα χρόνια η πληγή απαλύνεται, αλλά δεν παύει να υπάρχει το κενό που θέλει μερικές φορές να το χαϊδέψεις».

Γιώργος Περρής THE 2NIGHT SHOW

Ο Γιώργος Περρής αποκάλυψε πως στο σχολείο ήταν αυτό που λέμε «φυτό». «Έπρεπε να είμαι πάντα το καλό παιδί. Δεν ήθελα να ενοχλώ, ούτε να είμαι βάρος σε κανέναν. Από τα 5 μέχρι τα 10 ήμουν το παιδί – έπιπλο. Αγαπούσα το σχολείο και διοργάνωνα όλες τις εκδηλώσεις για να τραγουδήσω».

«Δεν αισθάνομαι ότι έκανα coming out γιατί δεν είχα κάνει ποτέ coming in. Όπως ζούσα τη ζωή μου μέχρι χθες, θα τη ζω και αύριο. Ούτε θεωρώ ότι μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου αλλά ανοιχτά για τη ζωή μου. Επέλεξα να πω ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άνδρας, γιατί ακόμα και σήμερα ένας από τους λόγους που οι έφηβοι κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας, είναι αυτός. Για εμένα είναι θέμα πολιτικής στάσης στη ζωή κι η ευθύνη που αισθάνεται μέσα στην κοινωνία» είπε ο Γιώργος Περρής.

«Ο λόγος που επέλεξα να πω ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας είναι γιατί έχω δει ιστορίες κι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από παιδιά. Οι ιστορίες που υπάρχουν είναι απίστευτες. Θεωρώ ότι έχω ένα κομμάτι ευθύνης με τη μουσική αλλά και ποιος είναι ο τρόπος που τοποθετούμαι σε κάποια ζητήματα. Εάν με το να μιλήσω ανοιχτά για τη ζωή μου, μπορώ να βοηθήσω κάποιον όπου και να είναι, έχω εκπληρώσει ένα μέρος της κοινωνικής μου ευθύνης. Το αίτημα της κοινωνίας είναι διαφορετικό. Δεν μας καλύπτει το κάνε ότι θέλεις αλλά κάνε το σπίτι σου. Όχι. Πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως» σημείωσε ο ταλαντούχος ερμηνευτής.

«Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι αυτό που είμαι έκλεισε κάποιες πόρτες. Ένας Αμερικανός παραγωγός με ρώτησε αν είμαι ομοφυλόφιλος και με έδιωξε», αποκάλυψε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.