Γιώργος Παπαγεωργίου: «Σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου» – Τί αποκάλυψε για τη βάπτισή της

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων απάντησε για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη βάπτιση της κόρης του με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Δανάη Μιχαλάκη: Μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή για ένα κρεοπωλείο, το θυμάμαι σαν χθες

Στα πλαίσια της συνέντευξής του δήλωσε: «Κάποια στιγμή, περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο, και είχε έρθει ένας φωτογράφος. Του έκανα νόημα να μη με βγάλει εκείνη την ώρα, γιατί είχε και κόσμο μπροστά και ένιωσα λίγο άβολα, και διαλέξανε επί τούτο μια εικόνα που έκανα μια χειρονομία κάπως παρεξηγήσιμη. Τη βάλανε σε ένα εξώφυλλο και με βγάλανε ότι είμαι εγώ ο κακός», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Θεωρώ τη Μαρίνα Σάττι πάρα πολύ ταλαντούχα. Το “Ζάρι” είναι ένα κομμάτι που το άκουσα πάρα πολλές φορές. Από εμένα είναι “ναι” σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι. Ωστόσο, η Eurovision είναι κάτι που εμένα δε με πολυαφορά. Είναι κάτι που δεν έχει τόση βαρύτητα ώστε μια ολόκληρη χώρα να πρέπει να ασχολείται», είπε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης τους

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στη γέννηση της κόρης του: «Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι για μένα όλα πολύ φρέσκα. Νομίζω ότι σταδιακά ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ την κόρη μου. Κάτι που γράφτηκε για τη βάπτιση της κόρης μας είναι κάτι πολύ αναληθές. Όχι, δεν έχουμε προγραμματίσει καμία βάπτιση. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε βάπτιση, ακόμα το σκεφτόμαστε και δεν είναι κάτι που μας απασχολεί για το άμεσο μέλλον. Το πιο ακραίο που έχω κάνει για έναν έρωτα, ήταν να μπω σε μια αίθουσα τοκετού, που το έκανα για τον έρωτα της ζωής μου. Αυτό είναι το πιο ακραίο που μπορώ να σκεφτώ».

«Μου έχουν προτείνει να κάνω μουσική εκπομπή, θα ήμουν ανοιχτός. Μας έχει προταθεί με τη Δανάη να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά, δυο φορές, ήμασταν πολύ κοντά, τελικά δεν έγινε. Νομίζω την τρίτη, θα γίνει. Μιλάμε για μυθοπλασία», αποκάλυψε ακόμα ο ίδιος.

Δανάη Μιχαλάκη: «Έχω παντρευτεί έναν ροκ σταρ – Είμαι περήφανη για τον Γιώργο»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ