Γιώργος Παπαγεωργίου: Μιλά για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη

Της Κορίνας Μανταγάρη

Ηθοποιός, σκηνοθέτης και µουσικός, ο Γιώργος Παπαγεωργίου βρίσκει πάντα διεξόδους να καλλιεργήσει το ταλέντο του. Αυτή την περίοδο κάνει γυρίσµατα για τη νέα σειρά του Mega «Σχεδόν ενήλικες», που υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά, η οποία θα προβληθεί στο δεύτερο µισό της σεζόν. Στη σειρά µπορεί ο ήρωας που υποδύεται να είναι µποέµ, ωστόσο ο γοητευτικός ηθοποιός, στη ζωή του, δεν αποκλείεται σύντοµα να δηµιουργήσει τη δική του οικογένεια µε την αγαπηµένη του ∆ανάη Μιχαλάκη, µε την οποία είναι ζευγάρι τον τελευταίο ενάµιση χρόνο.

«Προτιµώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή», λέει στη Realnews, ενώ αποκαλύπτει αν υπάρχουν ανταγωνισµοί ανάµεσά τους: «Ναι, αν το αφήσεις, θα µπορούσε να υπάρχουν. Εµείς δεν έχουµε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισµούς στη σχέση µας». ∆ηλώνει έτοιµος να δηµιουργήσει τη δική του οικογένεια, όµως, όταν οι ερωτήσεις στρέφονται στον γάµο του, που όπως γράφτηκε υπάρχει περίπτωση να γίνει το καλοκαίρι του 2021, είναι ιδιαίτερα λακωνικός: «Μπορεί ίσως να ενδιαφέρει κάποιους, αλλά προτιµούµε ο γάµος µας να αφορά κυρίως εµάς τους δύο». Η τρυφερότητά του είναι έκδηλη όταν µιλά για το στοιχείο του χαρακτήρα της ∆ανάης που τον κέρδισε: «∆εν είναι άλλο από την καλοσύνη της», ενώ µε γέλια αναφέρεται στη συνήθειά του που δεν αντέχει η ∆ανάη: «Μάλλον ότι αργώ στα ραντεβού».

Επίκαιρο θέµα

Ενθουσιασµένος για τη συµµετοχή του στη σειρά «Σχεδόν ενήλικες», ο Γ. Παπαγεωργίου δηλώνει: «Είναι ένα σίριαλ που έρχεται να µας θυµίσει, µέσω µιας παρέας που ζει στην Αθήνα του 2020, πώς είναι να ζεις στην Ελλάδα της µετά κρίσης εποχής, εν µέσω µιας πανδηµίας. Μιας παρέας που µετρά τις πληγές της, αναπολεί το ένδοξο παρελθόν της και δεν σταµατά να ονειρεύεται πάνω από µια ταράτσα. Είναι από τα καλύτερα σενάρια που έχω διαβάσει, ισορροπώντας την κωµωδία µε το δράµα και το σασπένς, µε έναν τρόπο που µόνο η Μυρτώ Κοντοβά µπορεί να κάνει. Εγώ παίζω τον Αλέξη, έναν µουσικό δρόµου. Είναι ειλικρινής, αυθόρµητος, απόλυτος, αγαπησιάρης, αποκαλεί “νονό” τον Θωµά, ρόλο που υποδύεται ο Μάκης Παπαδηµητρίου, χωρίς να ξέρουµε το γιατί. Ο Αλέξης δεν βρίσκεται πολύ µακριά από εµένα. Του έχω δώσει στοιχεία και παίρνω στοιχεία από αυτόν. Πλέον κοιµόµαστε και ξυπνάµε παρέα», δηλώνει µε ενθουσιασµό ο ηθοποιός, ο οποίος τονίζει για τη συνεργασία του µε τη σκηνοθέτιδα Μ. Κοντοβά και για τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Μάκη Παπαδηµητρίου και τη Θεοδώρα Τζήµου. «Εχουν γίνει η παρέα µου. Πιο πολύ βλέπω αυτούς παρά τους φίλους µου. Αν και τώρα που το σκέφτοµαι, έχω αρχίσει να τους θεωρώ “τους καινούργιους µου φίλους”».

Διαβάστε ΕΔΩτο δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ