Γιώργος Παπαδόπουλος: «Θα ήμουν σε μαγαζί με πολύ γνωστό τραγουδιστή, αλλά μας “πούλησε” τελευταία στιγμή»

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Ως εδώ», ο Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε ότι φέτος θα τραγουδούσε σε ένα μαγαζί με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, αλλά τους “πούλησε” την τελευταία στιγμή.

«Υπάρχουν τραγουδιστές που έχω βάλει στη μαύρη λίστα. Πλέον επιλέγω εγώ σε ποιους θα γράψω, δεν μου ζητάνε. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι “Είμαι εγώ και κανένας άλλος”», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Και συνέχισε: «Καβάλησα το καλάμι στα 18 μου, όταν ήμουν μαθητής στην Κύπρο ακόμα και μου έγραψε τραγούδι ο Χρήστος Δάντης. Νόμιζα ότι έτσι θα πάει η ζωή μου όλη. Τότε μου είχαν κλείσει ραδιοφωνική συνέντευξη με μία μεγάλη δημοσιογράφο στην Κύπρο, κοιμήθηκα και δεν πήγα».

«Θα ήμουν σε ένα μεγάλο μαγαζί με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή ο οποίος μας “πούλησε” τελευταία στιγμή. Όταν υπάρχει σεβασμός όλα είναι πιο απλά κι όλα γίνονται. Όταν υπάρχει έπαρση, όλα γίνονται λάθος», αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

«Μπορεί να μην ήξερε καν ο τύπος ότι θα ήμουν κι εγώ στο σχήμα. Είχαμε κλείσει ένα σχήμα, είχαμε μπει στο μαγαζί, ξεκίνησε η ανακαίνιση και τελικά… Τέλος πάντων, μην τα πολυλογούμε, όλα για έναν λόγο γίνονται» συμπλήρωσε.

Τέλος αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, και τα παιδιά τους, λέγοντας: «Νομίζω ότι είμαστε έναν αιώνα μαζί! Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, την είδα στο κοινό και έπαθα πλάκα. Σταμάτησε η ορχήστρα, της έκανα νόημα ότι από σήμερα είμαστε μαζί, δεν το πίστεψε. Μόλις την είδα, ήξερα ότι θα ήμουν “καταδικασμένος” να περάσω τη ζωή μου μαζί της. Τη διεκδίκησα, η μαμά της είχε ανασφάλειες, και λογικό επειδή έχουμε διαφορά δέκα χρόνων».

«Περάσαμε μία κρίση όπως όλα τα ζευγάρια, μέσα στη ζωή είναι και αυτό. Όταν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται. Με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού ταρακουνηθήκαμε. Γίνεται ένας χαμός στο σπίτι, πόλεμος, αλλά δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα. Είναι μεγάλο δώρο» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ