Γιώργος Παπαδάκης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, για το πόσο του λείπουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του και αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας λίγο πριν ξεσπάσει η ιστορία με τον κορονοϊό.

«Λίγο πριν από τον κορονοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορονοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα…δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε. Μου βγαίνει ένας κορονοϊός εσωτερικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τόνισε, επίσης, ότι παρόλο που βρίσκεται σπίτι εξαιτίας του κορονοϊού, συνεχίζει να εργάζεται τις ίδιες ώρες. «Ξυπνάω χαράματα, ξυπνάω 2.30 ώρα. Κάνω την προετοιμασία μου. Στις 4:00 έχουμε την πρώτη διάσκεψη με τους συνεργάτες μου. Δουλεύω ακριβώς τις ίδιες ώρες. Θέλω να φύγω από το σπίτι, θέλω να έρθω στο στούντιο», υπογράμμισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Όσον αφορά την ενημέρωση που παρέχεται από τα ΜΜΕ σχετικά με τον κορονοϊό, ο Γιώργος Παπαδάκης υπογράμμισε ότι «είναι πολλές φορές που με την ενημέρωση ψυχοπλακώνομαι αλλά υπάρχει η ανάγκη της ενημέρωσης. Με ενοχλεί η δραματοποίηση του γεγονότος».

«Είναι μία σοβαρή κατάσταση που κανένας από τους ζώντες στον πλανήτη δεν έχει ξαναζήσει», πρόσθεσε. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ